Profielfoto van Morgana Oldenzaal

Morgana Oldenzaal

Enschedesestraat 86, 7575 AC Oldenzaal
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Doe de slaaptest en ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Oldenzaal

Beddenzaak Morgana Oldenzaal is gevestigd in woonboulevard Oldenzaal. Met meer dan 20 woonwinkels onder één dak, is dit een van de grootste woonboulevards van Nederland. Een ideale plek voor een dagje woonshoppen! Laat je in de showroom inspireren door de ruime collectie aan bedden, boxsprings en beddengoed. Ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies en stel samen met een deskundige slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Voor goed en gezond slapen ga je naar beddenspeciaalzaak Morgana Oldenzaal!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Oldenzaal

Wij staan er altijd voor open om je persoonlijk te assisteren en adviseren. Onze beddenwinkel in Oldenzaal verwelkomt je zeven dagen per week. Als je zeker wilt zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs beschikbaar is om je te helpen. Maak alvast een afspraak!

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken