Montapanel

Partner

Bij Montapanel Werkbladen BV werken uitsluitend mensen die al jarenlang ervaring hebben met het produceren en leveren van werkbladen. Het bewezen vakmanschap van het productiepersoneel en de jarenlange ervaring van ons verkoopteam vormen een ideale combinatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat het assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit op een hoog en concurrerend niveau liggen. Het machinepark bevat de nieuwste en modernste apparatuur voor het produceren van veelgevraagde nieuwe producten zoals bijvoorbeeld Keramiek. De techniek voor het maken van de bladhoekverbindingen in dit materiaal heeft als resultaat een werkblad dat voor het montagegemak en de strakke uitstraling van het product nergens anders te verkrijgen is.Ook voor de producten van Natuursteen en Composiet zijn ze altijd innovatief bezig.

Montapanel

Daarnaast is Montapanel, niet alleen als kretologie, maar in de praktijk ook daadwerkelijk bijzonder flexibel in het contact met de klanten. Serviceverlening en oplossingsgericht zijn, zit in ons bloed. De filosofie is: dat bij het leveren van het product de afnemer pas tevreden is, als de eindgebruiker dat ook is.

Montapanel staat voor een moderne benadering van de werkbladenmarkt met een vakkundig en gedegen productbeleid. Ervaring en jarenlang vakmanschap vormen, samen met de dynamiek van een jong bedrijf, de basis waar de afnemer zich niet alleen voor orders, maar ook voor het vinden van oplossingen altijd welkom weet.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Feithspark 11/2
9356 BX TOLBERT
0594517460
info@montapanel.com
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Feithspark 11/2
9356 BX TOLBERT
0594517460
info@montapanel.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken