Partner

Montapanel

Bij Montapanel Werkbladen BV werken uitsluitend mensen die al jarenlang ervaring hebben met het produceren en leveren van werkbladen. Het bewezen vakmanschap van het productiepersoneel en de jarenlange ervaring van ons verkoopteam vormen een ideale combinatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat het assortiment, de prijsstelling en de kwaliteit op een hoog en concurrerend niveau liggen. Het machinepark bevat de nieuwste en modernste apparatuur voor het produceren van veelgevraagde nieuwe producten zoals bijvoorbeeld Keramiek. De techniek voor het maken van de bladhoekverbindingen in dit materiaal heeft als resultaat een werkblad dat voor het montagegemak en de strakke uitstraling van het product nergens anders te verkrijgen is.Ook voor de producten van Natuursteen en Composiet zijn ze altijd innovatief bezig.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht montapanel.com

Keramiek werkblad

De keramieken werkbladen van Montapanel zijn uniek met hun constructie. Ze verlijmen aan de onderzijde aluminium kokers met kaders van maximaal 50 cm breed. Deze worden volgegoten met een speciaal lichtgewicht beton, om zo een extra stevig constructie te krijgen met een dikte van 12 mm. Verder zijn er grote afmetingen mogelijk, er worden bladen van 365 cm x 122 cm geleverd. Montapanel hanteert zeer concurrerende prijzen, zodat er niet onnodig veel betaald wordt.

Voordelen

Keramieken werkbladen biedt vele voordelen. Zo zul je geen vlekken en krassen meer krijgen. Daarnaast zijn deze bladen licht van gewicht, verder zijn ze onderscheiden in hun hoekverbinding en vlak inbouw sparingen.

Tevens hanteert Montapanel een extra korting van 50% op showroombladen bovenop de normale conditie die je na over met één van de vertegenwoordigers krijgt.

Meer lezen over
'Keramiek werkblad'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.