Profielfoto van Mandemakers Keukens Zutphen

Mandemakers Keukens Zutphen

Gerritsenweg 16, 7202 BP Zutphen

Over ons

Mandemakers Keukens: de meest inspirerende keukenzaak van Nederland. Zij bieden je ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens, werkbladen en apparatuur van verscheidene merken.Ruim dertig jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot de meest toonaangevende zaak van de Benelux. In die tijd had Ben één belangrijke drijfveer: hij moest en zou bewijzen dat het anders kon in de keukenbranche. We kunnen nu met een gerust hart zeggen dat hij dat helemaal bewezen heeft.

Werkwijze

Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats gestaan. En natuurlijk werden die twee factoren op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een dijk van een service. De consument leerde Ben's aanpak snel waarderen. Zo zorgde elke klant voor prachtige mond-tot-mondreclame. Al snel kwamen de eerste medewerkers: mensen die net zo fanatiek en enthousiast waren als Ben zelf. En het leuke is, dat diezelfde mensen nog steeds bij het bedrijf werken.

Kwaliteit

Ondanks de enorme omvang van zijn bedrijf – er zijn nu acht vestigingen – bemoeit Ben zich nog altijd intensief met de dagelijkse gang van zaken. Zo is hij bijvoorbeeld heel scherp op de kwaliteit van alles wat hij inkoopt. Zo kritisch dat de hele inkoop nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid valt. Gelukkig wordt Ben inmiddels ondersteund door zijn oudste zoon Stefan. Stefan is verantwoordelijk voor het commerciële aspect van het bedrijf en Ben voor de organisatie en de inkoop. Samen (en in de toekomst wellicht ook met zijn andere zonen) blijven ze onverminderd aan de weg timmeren.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 3 merken