Profielfoto van LeDorm

LeDorm

Hogebrinkerweg 15A, 3871 KM HOEVELAKEN

Over ons

Een goede en gezonde nachtrust is dus noodzakelijk. U stelt daarom, net als wij, hoge eisen aan uw slaapproducten. Bij LeDorm besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en doordachte constructie van onze producten.

Onze producten bestaan alleen uit de beste natuurlijke materialen. Materialen die we pas gebruiken als ze aan al onze strenge kwaliteitseisen voldoen.
Deze materialen kennen veel positieve eigenschappen. Ze zijn o.a. vochtregulerend, zelfreinigend, ademend, klimatiserend en extreem duurzaam. Het resultaat? De unieke combinatie van deze materialen zorgt voor een zuiver en veerkrachtig natuurproduct.
En wanneer u zich niet meer bewust bent van waar u op ligt, pas dan kunt u zeggen dat u goed slaapt.


Kwaliteitslabel
LeDorm staat garant voor kwaliteit. Alle LeDorm slaapsystemen worden met de grootste zorg in Nederland gemaakt. Halffabrikaten worden uitvoerig getest op duurzaamheid, elasticiteit en stramheid. De deskundige afwerking zorgt ervoor dat het product ook visueel tot de verbeelding spreekt. Dat het om een kwaliteitsproduct gaat, is te zien aan de kwaliteitslabels die zijn bevestigd aan alle producten. Pas als alle producten de laatste keuringen hebben doorstaan worden deze aangebracht. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.