Profielfoto van LeDorm

LeDorm

Hogebrinkerweg 15A, 3871 KM HOEVELAKEN

Over ons

Een goede en gezonde nachtrust is dus noodzakelijk. U stelt daarom, net als wij, hoge eisen aan uw slaapproducten. Bij LeDorm besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en doordachte constructie van onze producten.

Onze producten bestaan alleen uit de beste natuurlijke materialen. Materialen die we pas gebruiken als ze aan al onze strenge kwaliteitseisen voldoen.
Deze materialen kennen veel positieve eigenschappen. Ze zijn o.a. vochtregulerend, zelfreinigend, ademend, klimatiserend en extreem duurzaam. Het resultaat? De unieke combinatie van deze materialen zorgt voor een zuiver en veerkrachtig natuurproduct.
En wanneer u zich niet meer bewust bent van waar u op ligt, pas dan kunt u zeggen dat u goed slaapt.


Kwaliteitslabel
LeDorm staat garant voor kwaliteit. Alle LeDorm slaapsystemen worden met de grootste zorg in Nederland gemaakt. Halffabrikaten worden uitvoerig getest op duurzaamheid, elasticiteit en stramheid. De deskundige afwerking zorgt ervoor dat het product ook visueel tot de verbeelding spreekt. Dat het om een kwaliteitsproduct gaat, is te zien aan de kwaliteitslabels die zijn bevestigd aan alle producten. Pas als alle producten de laatste keuringen hebben doorstaan worden deze aangebracht. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Artikelen

meest recent

matrassen

Geen mens is hetzelfde. Dat was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de LeDorm matrassen. Kort, lang, fragiel gebouwd of juist gezet. Licht, zwaar, er zijn vele criteria waarnaar gekeken diende te worden. Daarbij kwamen nog de verschillende voorkeuren voor soepel of stevig comfort en koel of warm slapen. Ook bij partners die in hetzelfde bed slapen bestaan deze verschillen. Daarom zijn de LeDorm matrassen zo samen-gesteld dat aan de persoonlijke wensen van de individuele slapers kan worden voldaan.Maar wel zo dat ze toch in één bed kunnen worden gecombineerd. Er is keuze uit diverse kernen, afdekmaterialen en hoezen. De hoogte en het uiterlijk zijn identiek.

LeDorm

Dekbedden

LeDorm staat garant voor de beste kwaliteit die van een dekbed verwacht mag worden. LeDorm dekbedden zijn met de grootste zorg vervaardigd door vakmensen met een jarenlange ervaring op het gebied van dons en andere natuurproducten. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen staan de LeDorm dekbedden voor jarenlang slaapcomfort. Van alle vulmaterialen is dons het beste in staat uw lichaams-warmte vast te houden. Bovendien heeft dons de beste vochtregulatie, het neemt snel transpiratievocht op en staat het ook snel weer af. Dichtgeweven tijkDe tijk is medebepalend in de kwaliteit van het dekbed en al onze donzen dekbedden hebben een dicht geweven batist tijk van 100% katoen, waardoor het dekbed uitermate geschikt is voor mensen met een huisstofmijt-allergie. U herkent ze direct in onze winkels door het keurmerk Nomite, een garantie voor u dat het product voldoet aan de eisen voor mensen met deze allergie.

LeDorm
Bekijk alle 3 artikelen