LeDorm

Partner

Een goede en gezonde nachtrust is dus noodzakelijk. U stelt daarom, net als wij, hoge eisen aan uw slaapproducten. Bij LeDorm besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en doordachte constructie van onze producten.

Onze producten bestaan alleen uit de beste natuurlijke materialen. Materialen die we pas gebruiken als ze aan al onze strenge kwaliteitseisen voldoen.
Deze materialen kennen veel positieve eigenschappen. Ze zijn o.a. vochtregulerend, zelfreinigend, ademend, klimatiserend en extreem duurzaam. Het resultaat? De unieke combinatie van deze materialen zorgt voor een zuiver en veerkrachtig natuurproduct.
En wanneer u zich niet meer bewust bent van waar u op ligt, pas dan kunt u zeggen dat u goed slaapt.


Kwaliteitslabel
LeDorm staat garant voor kwaliteit. Alle LeDorm slaapsystemen worden met de grootste zorg in Nederland gemaakt. Halffabrikaten worden uitvoerig getest op duurzaamheid, elasticiteit en stramheid. De deskundige afwerking zorgt ervoor dat het product ook visueel tot de verbeelding spreekt. Dat het om een kwaliteitsproduct gaat, is te zien aan de kwaliteitslabels die zijn bevestigd aan alle producten. Pas als alle producten de laatste keuringen hebben doorstaan worden deze aangebracht. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Hogebrinkerweg 15A
3871 KM HOEVELAKEN
0332530192
info@ledorm.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Hogebrinkerweg 15A
3871 KM HOEVELAKEN
0332530192
info@ledorm.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken