string(1) "b"
Profielfoto van Kachelhuis Elst

Kachelhuis Elst

Archimedesweg 5, 6662 PS Elst

Over ons

Kachelhuis Elst is uw huis voor sfeer en warmte. Wij zijn een vader en zoon bedrijf die staan voor kwaliteit en service op het gebied van kachels en haarden. Doordat wij alles doen van verkoop tot installatie en onderhoud heeft u te maken met slechts 1 aanspreekpunt. Wij zijn het adres als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een luxe en moderne pelletkachel, houtkachel, open haard, elektrische haard, gashaard, gaskachel of tuinhaard. Door ons enorme assortiment kachels en haarden, hebben wij ongetwijfeld datgene waar u naar op zoek bent. Wij zijn dealer van diverse merken.

Kachelhuis Elst is ontstaan door de Gelderseschoorsteenveegcentrale.

We hebben vele kachels verkocht en geplaatst en veel ervaring op gedaan de afgelopen 30 jaar. We zijn lid van de ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond) en gediplomeerd schoorsteenveger. Daarnaast zijn wij sinds enige tijd lid van SVG (Sfeerverwarmingsgilde).

We zien in de praktijk dat er nodige problemen voorkomen bij het leveren en plaatsen van kachels, maar zeker ook door schoorstenen, hetzij qua aansluiting, verkeerde verhouding tussen kachel en schoorsteenkanaal, te grote capaciteit kachel t.o.v. van de ruimte of ander oorzaken.

Mijn zoon werd enige tijd geleden geïnteresseerd in het vak. Ik vertelde hem dat ik graag een kachelzaak zou willen starten om er een totaalbedrijf van te maken. Hij heeft van kinds af aan altijd meegelopen en veel ervaring opgedaan.

Alles onder één dak, één aanspreekpunt die het totale onderhoud uitvoert van uw kachel, schoorsteen en aansluitingen. Makkelijker kan niet....

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl 

Openingstijden in Elst:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 t/m 18:00
Woensdag: 10:00 t/m 18:00
Donderdag: 10:00 t/m 18:00
Vrijdag: 10:00 t/m 21:00 (koopavond)
zaterdag: 10:00 t/m 17:00
Zondag: Gesloten

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.kachelhuiselst.nl/ 

Aangesloten bij