Profielfoto van Isototaal

Isototaal

Maatlat 25 a, 1906 BL Limmen

Over ons

Specialist in spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Als het over na-isoleren gaat, is er eigenlijk maar één partij en dat zijn wij! Wij zijn een uiterst proffessioneel en onafhankelijk bedrijf dat voldoet aan de allerstrengste eisen en richtliijnen. En zelfs meer dan dat. Wat in de praktijk betekent dat we verder gaan dan het leveren van één enkele isolatieoplossing en een garantietermijn hanteren van 10 jaar.

Isototaal is een familiebedrijf dat werkzaam is in de regio Noord-Holland. Wij houden ons dagelijks bezig met verschillende vormen van isolatie. Wij isoleren spouwmuren voor een lagere energierekening en beter woonklimaat, reduceren warmteverlies door slechte isolatie en ook geluids- en vochtoverlast lossen wij op. We zijn trots op onze zaak en de aanbevelingen die wij dagelijks ontvangen. Dat spreken we graag uit naar ons team, want samen werken we hard voor deze mooie resultaten. Ons team is de afgelopen jaren rustig gegroeid naar een vast team van meer dan 10 specialisten. Zo hebben we specialisten die zich volledig richten op vochtbestrijding, geluidsisolatie en dakisolatie. Ons bedrijf groeit vooral door de mond-tot-mond reclame van onze klanten. Het resultaat hiervan is dat wij soms hele straten aanpakken om de isolatieproblemen op te lossen.

De kracht van kwaliteit
Wij bieden 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en door ons verwerkte of toegepaste materialen. Wij gebruiken de beste materialen om deze garantie te kunnen geven. Het gebruik van de beste materialen zorgt ervoor dat 99% van de klussen in één keer slaagt. Het gebruik van het beste materiaal is natuurlijk geen garantie voor een succes. Wij kunnen 10 jaar garantie bieden omdat we een onafhankelijk gecertificeerd bedrijf zijn dat voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn zich bewust van het feit hoe belangrijk Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) voor ons als onderneming zijn.

Zekerheid is onze belofte
Als u ons inschakelt kunt u er vanuit gaan dat wij uw probleem oplossen. Bijna altijd lukt dan in één keer, en anders werken we door tot u tevreden bent. Kwaliteit heeft een prijs en kwaliteit bespaart u in dit geval een hoop energiekosten. Als erkend lid van het SKG-IKOB kiest u met Isototaal voor een ervaren en hoog gekwalificeerd bedrijf. We bieden u als specialist een totaaloplossing met 10 jaar garantie. Onze het leveren van kwaliteit zorgt voor een constante groei van onze onderneming, daarom heeft dit de hoogste prioriteit. Wij lossen uw isolatieproblemen op en garanderen dat u hier heel lang van kunt genieten.