Profielfoto van Intexstore

Intexstore

Driebanweg 31, 1607 ML Hem
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Dé specialist in hoge kwaliteit, op maat gemaakte luxe serres en tuinkamers.

Uw specialist

Wij zijn uw specialist in het vakkundig adviseren, begeleiden en monteren van luxe serres & tuinkamers. Wij bieden u maatwerk en totaaloplossingen om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten of de woning te verrijken.

Denk aan: serres (geïsoleerd) en tuinkamers (ongeïsoleerd), maar ook inbouwdaken, lichtstraten, flexibele glazen schuif- en vouwwanden. 

Showroom

Wij nemen alle tijd voor u en zijn daarom alleen op afspraak geopend. Plan gemakkelijk via onze website een adviesgesprek in of vraag eerst een brochure aan. 

www.intexstore.nl

0228-543401

Persoonlijk, eerlijk, transparant

Meer dan ooit leeft nu de wens onder huiseigenaren om van hun thuis een droomplek te maken. Maar hoe wordt het meeste woongenot uit deze investering gehaald? Met een jong en toegewijd team denken we mee van A-Z en verrassen u met creatieve oplossingen. Wij behoeden u ook voor ideeën waar u later spijt van kan krijgen, of dit nu technisch, esthetisch of praktisch is.

Hoogstaande merken

Wij willen graag dat u iets koopt waar u jarenlang plezier van heeft. Al onze oplossingen worden met de grootste zorg voor u geproduceerd en vakkundig gemonteerd. Wij hebben exclusieve partnerovereenkomsten met de merken Solarlux, Renson, Ittalum en Markilux. Alle producten voldoen onder andere aan de hoogste eisen zoals wind- en sneeuwbelasting, waterdichtheid en CE-normering. Hiermee wordt de garantie in kwaliteit en levensduur van de producten gewaarborgd. 

Ervaring & bouwtechnische kennis

Er komt heel wat kijken bij een verbouwing. Bij het bedenken van uw oplossing houden wij al rekening met verschillende bouwtechnische aspecten. Denk aan constructies waarbij het plaatsen van een latei of een fundering nodig is. Daarom is het prettig om samen de wensen uit te werken. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij u met het maken van optimale keuzes. U doet immers één keer de investering en “als je het doet, doe het dan goed.“ 

Architect & aannemers

Als u bezig bent met een architect om een nieuwe woning te ontwerpen waarin u graag contact wilt met buiten, schakel ons dan vroegtijdig in om met u mee te denken over de details. Wij helpen u om het buitenleven in de stijl van uw nieuwe woning te integreren. Voor precieze details gaan we naderhand in gesprek met uw architect. Een aannemer neemt bij de bouw het project over en licht alle partijen in over het volledige proces. Voorafgaand zijn alle specificaties ingetekend en berekend. 

Volledige ontzorging

Door onze jarenlange ervaring met vakkundige mensen zoals tegelzetters, metselaars, elektriciens en hoveniers, kunnen wij u volledig ontzorgen en een totaalconcept aanbieden.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.intexstore.nl

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ittalum - Markilux - Renson - Solarlux - 
Bekijk de artikelen van deze 4 merken