string(1) "b"
Profielfoto van IntexStore

IntexStore

Driebanweg 31, 1607 ML Hem

Over ons

Dé specialist in hoge kwaliteit, op maat gemaakte luxe serres en tuinkamers.

Intexstore - Luxe serres en tuinkamers
Wij leveren hoge kwaliteit, op maat gemaakte luxe serres en tuinkamers. Wij bieden terrasoverkappingen aan mensen die graag buiten willen zijn. 

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. Buiten is binnen en andersom. Is dat nu een luxe of meer wooncomfort? Met een serre, tuinkamer en terrasoverkapping geeft u uw huis of zaak een heel nieuwe dimensie. Meer licht, ruimte en positieve waardevermeerdering van het pand.

Intexstore heeft ruim 15 jaar ervaring bij particulieren, horeca en architecten. Wij verstaan het vakmanschap als geen ander en gaan samen met u voor de best passende mogelijkheid om uw wens en doel te realiseren. Wij verzorgen het hele traject van bouwtekening tot afwerking en denken mee van A-Z.

Merken
Intexstore werkt met de volgende exclusieve merken.

Solarlux
--> Specialist in terrasoverkappingen, vouwwanden, balkonbeglazing en serres. 
Klik hier voor meer informatie over Solarlux. 
Renson --> De grondlegger van de luxe aluminium lameloverkapping waarmee je goed kunt ventileren als het te warm wordt. Klik hier voor meer informatie over Renson. Ittalum --> Hoogwaardige schuifbare- en vaste terrasoverkappingen. Klik hier voor meer informatie over Ittalum.  


Markilux --> Terraszonwering (Zonneschermen op palen) van Duitse topkwaliteit. 
Klik hier voor meer informatie over Markilux. 

Openingstijden Showroom
De showroom van Intexstore is open op afspraak. Maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Wij kunnen u de mooiste serres, tuinkamers, terrasoverkappingen en (vouw)wanden met de slimste systemen laten zien en uw adviseren over een specifieke oplossing voor uw situatie.


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.intexstore.nl