Profielfoto van Ittalum

Ittalum

Driebanweg 31, 1607 ML HEM

Over ons

Dé specialist in schuifbare terrasoverkappingen!

Ittalum

Zo zit je, als je dat wil, in of uit de zon op hetzelfde terras en kunnen de wanden open of dicht geschoven worden, net waar de wind vandaan komt. 

In Nederland hebben we te maken met een wisselend klimaat. Hierdoor is het vaak qua temperatuur wel aangenaam, maar door de wind of de regen kunnen we toch niet buiten zitten. Ittalum speelt hier goed op in door een uniek product aan te bieden dat in verschillende jaargetijden elke keer op een andere manier gebruikt kan worden.

Overkappingen

De overkappingen worden uitgevoerd met polycarbonaat of glas. Uiteraard kunnen de panelen eenvoudig met de hand open of dicht geschoven worden, maar elektrische bediening met een afstandsbediening is ook mogelijk. Met dezelfde afstandsbediening kan ook de verlichting en infrarood terrasverwarming worden bediend.

Op maat

Elke terrasoverkapping of terraskamer van Ittalum wordt voor elke klant speciaal op maat gemaakt. Je kunt zelfs een combinatie maken van vaste en schuifbare elementen om je terrasoverkapping nog beter bij je wensen aan te laten sluiten.

Diversiteit

De diversiteit in wanden waarmee je je terrasoverkapping kunt afsluiten, geven je de mogelijkheid om in te spelen op elk weertype en zorgen ervoor dat jouw terraskamer helemaal aansluit op jouw gebruik en jouw eigen wensen. Hiermee creëer je een aangename plek waar je in elk jaargetijde heerlijk comfortabelkunt genieten.

Landelijk netwerk Ittalum

De producten van Ittalum worden door een landelijk netwerk van specialisten verkocht. Zij zorgen niet alleen voor een goed advies, maar installeren alles ook vakkundig.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.ittalum.nl 

Schuifbare daken ittalum

Verkooppunten

laatst toegevoegd
Vitrona Berkel en Rodenrijs's profielfoto

Vitrona Berkel en Rodenrijs

2FIX

Ruiter Zonwering

Ontdek de 10 verkooppunten