Profielfoto van Instamat

Instamat

Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Instamat biedt een trendsettend assortiment designradiatoren die past in elke ruimte van de woning. Laat je inspireren en ontdek de vele mogelijkheden!

Warmte is onze passie!

Alhoewel het bedrijf al veel langer bestaat, richt Instamat zich sinds de midden jaren ’80 van de vorige eeuw op de verkoop van designradiatoren. In die tijd behoorde Instamat tot de eerste aanbieders van designradiatoren in Nederland. De designradiator heeft zich vanaf die tijd zich steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk een handige radiator voor in de badkamer naar een groot assortiment radiatoren in vele vormen, maten en kleuren bedoeld voor toepassing door het hele huis.

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innoveren van product en assortiment. Maar ook de samenwerking met betrouwbare partners speelt een belangrijke rol. Daarnaast hebben we altijd vastgehouden aan onze belangrijke waarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat voor staat. Dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en warmte!

Designradiatoren

Designradiatoren mogen gezien worden en geven heerlijke warmte af. Doordat wij veel verschillende modellen leveren die ook nog eens verkrijgbaar zijn in alle (RAL)kleuren en verschillende afmetingen, is er voor iedere ruimte en interieurstijl een passende radiator leverbaar. Laat u verrassen en check de mogelijkheden!  

Voor meer informatie en inspiratie

Bezoek onze website!