Foto: 2022/Instamat-Teso-V-2_jpeg_B.jpg

De Teso-V van Instamat

De opvallende TESO-V combineert functionaliteit met design. Ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo.

12 Augustus 2022

De minimalistische uitstraling van de radiator geeft elke ruimte sfeer. De TESO – V is voorzien van een vlakke voorkant. De enkele versie heeft een afmeting van 25 cm breed, de radiator kan worden opgebouwd tot 3 elementen naast elkaar.

Tussen de platen bevindt zich een kleine opening van 3 mm dat de convectie bevordert. Aan de voorzijde is de radiator voorzien van een handdoekstang. Zowel de radiator als de kenmerkende handdoekstang zijn leverbaar in vele trendy kleuren.  Dit maakt het mogelijk om de radiator aan te passen aan iedere interieurstijl. De aansluitingen van de TESO-V bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator en wordt samen met de ontluchting meegeleverd. De radiator wordt na een grondige voorbehandeling voorzien van een poederepoxylaag.

Elektrisch

De TESO-V is ook in een elektrische versie beschikbaar. Deze radiator is standaard voorzien van een Schuko-stekker, zonder thermostaat. De radiator is in dit geval bedoeld als plaatselijke bijverwarming, een handdoekwarmer of als onderdeel van een centraal geregeld verwarmingssysteem (niet meegeleverd).

Warmte is passie!

Meer informatie en inspiratie? Instamat biedt een trendsettend assortiment (design) radiatoren. Geschikt voor elke ruimte van de woning en passend bij iedere interieurstijl.

Ontdek hoe mooi warmte kan zijn: Instamat

Reacties