string(1) "b"
Profielfoto van Bouwcenter Baauw Bouwmaterialen BV

Bouwcenter Baauw Bouwmaterialen BV

Bellstraat 5-7, 3133 KE Vlaardingen

Over ons

Bouwcenter Baauw is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van Bouwmaterialen, Tegels, Badkamers en Tuinmaterialen in de regio Waterweg.

OVER BAAUW

Al meer dan 120 jaar heel modern
Al sinds generaties zijn wij zijn gevestigd in Vlaardingen. Sinds 2006 aan de Bellstraat 5. Op dit terrein, dat is gelegen in Industriegebied 'De Vergulde Hand', beschikken wij over méér ruimte (7000 m2!), méér producten en vooral méér bewegingsvrijheid.

Ons prachtige Imabo Profcenter (voor de slimme bouwers) is rijk gevuld met professionele gereedschappen. In onze hagelnieuwe, ruime en lichte showroom vindt u een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels, sanitair, badkamermeubels, douchecabines, glazen bouwstenen, mengkranen en een aantal design open haarden. Onder het genot van een kop koffie of thee krijgt u deskundig advies. En aan de kinderen is ook gedacht: zij hebben hun eigen speelhoek!

Imabo Baauw is levert uitsluitend eerste soort materialen mét garantie en het juiste advies voor correcte verwerking. Onze producten zijn altijd van topkwaliteit, de levering stipt en de prijzen uiterst scherp. Bovendien zijn wij een écht bedrijf met échte vaklui, niet alleen maar een pagina op internet. Tenslotte koopt u bij Imabo Baauw uw artikelen bij een groothandel met tijd, aandacht en advies voor zowel de aannemer als particulier!

Een aparte website is ingericht voor de dingen die niet zo snel veranderen en tijdloos zijn. Onze handgemaakte kwaliteitsproducten onder het BZ Makkum label bijvoorbeeld!

TEAM

Een succesvol project slaagt alleen met een goed team. Daarom zijn alle medewerkers van Imabo Baauw erop gericht mee te denken en mee te werken met u - als een geolied team.


Al meer dan 100 jaar zijn wij een echt familiebedrijf, waarbij aandacht voor de klant centraal staat.
Ons team bestaat uit medewerkers met bij elkaar meer dan 300 jaar ervaring in bouwmaterialen, tuinmaterialen, tegels, sanitair en andere ruw- en afbouwproducten. Wij participeren in de Imabo groep van zelfstandige bouwmaterialenhandelaren, waarbij inkoop en logistiek gebundeld zijn.


Dit zorgt ervoor dat wij razendsnel kunnen leveren, vaak al dezelfde of volgende dag. Zo staat uw project nooit stil. U kunt op ons team rekenen!

GESCHIEDENIS

Imabo Baauw is al meer dan 100 jaar een begrip in Vlaardingen en verre omstreken. Een echt familiebedrijf dat nooit heeft stilgestaan. Wij beschikken over de perfecte combinatie van kennis van zaken én een uitgebalanceerde logistiek. Ook het leveringsprogramma is zeer uitgebreid.

Baauw is aangesloten bij Imabo, een groep zelfstandige bouwmaterialenleveranciers die op logistiek gebied de handen ineen hebben geslagen. Zodoende is het mogelijk om binnen zeer korte tijd vele tienduizenden producten te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen.

Maar het belangrijkste zijn de mensen van Baauw. Mensen met kennis van zaken. Imabo Baauw is een bedrijf waar je niet alleen maar komt voor bouwmaterialen. Onze klanten zijn vaak ook al een beetje familie. Maak kennis met ons!