Profielfoto van HoutCuisine

HoutCuisine

Lenie Sarishof 25 3051 PT  ROTTERDAM

Over ons

Jouw stijl is uniek. En ook je houten keuken kan dat zijn. Uniek en precies zoals jij dat wilt. En het leuke is dat als je het slim aanpakt je niet eens het budget voor een kostbare maatwerk keuken nodig hebt. Eikenhouten keuken Samen met HoutCuisine maak je namelijk van een onderbouw van bijvoorbeeld een IKEA keuken een exclusieve eikenhouten keuken. Hou je meer van sloophout? Of is een industriële uitstraling meer jouw smaak? HoutCuisine maakt pasklare houten frontjes voor je keukenkasten en keukenladen. Door deze te combineren met het frame van IKEA maak je zo een prijsbewuste en exclusieve keuken in jouw stijl. Complete houten keuken Als je een beetje handig bent realiseer je zo zelf een keuken die helemaal bij je past. En ook als je zelf wat minder handig bent is een prachtige keuken dichterbij dan je denkt. Met een betrouwbaar netwerk van specialisten kan HoutCuisine zorgen voor een complete of gedeeltelijke uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast kun je ook terecht voor afwerkdelen, werk- en keukenbladen en met specifieke eisen en wensen. Passende keuken Wie weet sta je binnenkort heerlijk te koken in de keuken die helemaal bij je past. Een keuken die je zelf hebt gerealiseerd. Wedden dat je familie en vrienden onder de indruk zullen zijn als je ze uitnodigt voor een gezellig etentje? Meer weten over de oplossingen van HoutCuisine? Bezoek onze website voor meer informatie. Neem ook gerust contact met ons op met je wensen, vragen of voor een offerte op maat. We staan graag voor je klaar!

HoutCuisine: houten keukens voor IKEA

HoutCuisine levert maatwerk frontjes voor keukenkasten, keukenladen en afwerkpanelen. Door dit te combineren met het frame van een Ikea keuken kun je prijsbewust een exclusieve keuken in jouw stijl realiseren. Ook voor keukenrenovatie een slimme zet!

Video HoutCuisine

Artikelen

meest recent

Eikenhouten Keuken

Realiseer je eigen unieke eikenhouten keuken samen met HoutCuisine. HoutCuisine levert keukenfrontjes, keukendeurtjes, keukenlades en afwerkdelen die naadloos aansluiten op de onderbouw van bijvoorbeeld IKEA keukens. Voor eikenhouten keukens kun je kiezen uit massief eiken keukenkastjes of keukenfrontjes van eikenfineer. Leverbaar met diverse afwerkingen. Naast eikenhouten keukens voor IKEA keukens levert HoutCuisine ook keukenbladen van beton en andere materialen. Bekijk onze profielpagina of website voor meer informatie. Of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

HoutCuisine

Badmeubel massief eiken

Een eikenhouten badmeubel is een parel in de badkamer. Je kiest bij HoutCuisine uit enkele standaardmaten, maar ook maatwerk is leverbaar. De wasbak en het meubel vormen een geheel en kan gemaakt worden uit beton of hardsteen. Ook waskommen zijn mogelijk. De afwerking van het meubel kan net als onze houten keukens op verschillende manieren en je kunt kiezen uit laden of deurtjes. Vraag gerust meer informatie over onze badmeubels of keukens. Bezoek onze profielpagina of bezoek onze website.

HoutCuisine
Bekijk alle 4 artikelen