array(1) { ["path"]=> string(49) "www.houtcuisine.nl/producten/badmeubel-eikenhout/" }
Partner

HoutCuisine

Jouw stijl is uniek. En ook je houten keuken kan dat zijn. Uniek en precies zoals jij dat wilt. En het leuke is dat als je het slim aanpakt je niet eens het budget voor een kostbare maatwerk keuken nodig hebt.

Eikenhouten keuken

Samen met HoutCuisine maak je namelijk van een onderbouw van bijvoorbeeld een IKEA keuken een exclusieve eikenhouten keuken. Hou je meer van sloophout? Of is een industriële uitstraling meer jouw smaak? HoutCuisine maakt pasklare houten frontjes voor je keukenkasten en keukenladen. Door deze te combineren met het frame van IKEA maak je zo een prijsbewuste en exclusieve keuken in jouw stijl.

Complete houten keuken

Als je een beetje handig bent realiseer je zo zelf een keuken die helemaal bij je past. En ook als je zelf wat minder handig bent is een prachtige keuken dichterbij dan je denkt. Met een betrouwbaar netwerk van specialisten kan HoutCuisine zorgen voor een complete of gedeeltelijke uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast kun je ook terecht voor afwerkdelen, werk- en keukenbladen en met specifieke eisen en wensen.

Passende keuken

Wie weet sta je binnenkort heerlijk te koken in de keuken die helemaal bij je past. Een keuken die je zelf hebt gerealiseerd. Wedden dat je familie en vrienden onder de indruk zullen zijn als je ze uitnodigt voor een gezellig etentje?


Meer weten over de oplossingen van HoutCuisine? Bezoek onze website voor meer informatie. Neem ook gerust contact met ons op met je wensen, vragen of voor een offerte op maat. We staan graag voor je klaar!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht HoutCuisine

Badmeubel massief eiken

Een eikenhouten badmeubel is een parel in de badkamer. Je kiest bij HoutCuisine uit enkele standaardmaten, maar ook maatwerk is leverbaar. De wasbak en het meubel vormen een geheel en kan gemaakt worden uit beton of hardsteen. Ook waskommen zijn mogelijk. De afwerking van het meubel kan net als onze houten keukens op verschillende manieren en je kunt kiezen uit laden of deurtjes. Vraag gerust meer informatie over onze badmeubels of keukens. Bezoek onze profielpagina of bezoek onze website.

HoutCuisine

Hout

Meer lezen over
'Badmeubel massief eiken'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.