string(1) "b"
Profielfoto van Gelasta BV

Gelasta BV

Karst de Langestraat 16, 8281 JA Genemuiden

Over ons

Welkom bij Gelasta! Groothandel in tapijt, vinyl, laminaat en PVC uit Genemuiden. Bezoek ons ook op www.gelasta.nl, volg @Gelasta op Twitter of op Facebook www.facebook.com/Gelasta. Openingstijden: ma-vr 08.00 tot 17.30 uur. Telefonisch bereikbaar: 038-3855800 of via WhatsApp 06-10877394.

Gelasta gevestigd in Genemuiden is een landelijk werkende groothandel in vloerbedekking en aanverwante artikelen. Gelasta heeft de volgende producten in haar assortiment.

Tapijt, Vinyl, Laminaat, Massief houten vloeren, Ondervloeren voor alle vloerbedekking soorten, lijmen en egaline.

De collecties van Gelasta zijn altijd uiterst actueel en kenmerken zich door een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met andere woorden, u krijgt een goede kwaliteit tegen een uiterst concurrerende prijs, dit geldt voor al onze producten. Een ander sterk punt in onze dienstverlening is de snelle levertijd. Al onze producten worden uit voorraad binnen 24 uur geleverd. Tel daarbij op onze zeer klantvriendelijke manier van werken en onze hoge graad van service en u heeft een ideale partner gevonden waarmee u goed kunt samenwerken en die u op tijd voorziet van de nieuwste trends op het gebied van vloerbedekking.