Rigid Core XL vloer

De beste Rigid-vloer in prijs, kwaliteit en decoren. 14 nieuwe kleuren nu beschikbaar bij Gelasta.

02 September 2018

Duurzamer, innovatiever en gebruiksvriendelijker dan ooit. Rigid Core XL is de beste Rigid-vloer in prijs, kwaliteit en decoren. De nieuwste generatie clickvloer kent qua kracht, stabiliteit, installatiegemak, kras- en zonlichtbestendigheid zijn gelijke niet. Een must have voor elke dealer! Gelasta komt nu met een fantastische uitbreiding in 14 kleuren. Al deze nieuwe decoren zijn per direct verkrijgbaar.

14 karaktervolle nieuwe kleuren

Met liefst veertien nieuwe kleuren in houtlook en tegel biedt Rigid Core XL nu een nog diverser assortiment: van Beton Grey tot Natural Stone Antra en van Callisto Smoked tot Pluto Brown. De natuurgetrouwe uitstraling van alle veertien nieuwe decoren is ongeëvenaard.

Tegeldecoren en Register Embossing toplaag

De uitgebreide collectie beschikt over drie tegeldecoren (61,5 x 61,5 cm) en houtdecoren met een natuurgetrouwe toplaag. Op vier houtdecoren is een register embossing toplaag aangebracht.

100% waterproof

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core XL-vloer is dat geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core XL is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer.

Temperatuur- en zonlichtbestendig

Het vrij van schadelijke stoffen geproduceerde Rigid Core XL geniet van de zon en schrikt niet van warmte of kou. De nieuwe generatie clickvloer is ijzersterk. Hierdoor kan hij prima tegen wisselende temperaturen of een dagelijkse portie zonlicht. Zelf op lange termijn treedt er geen kiervorming op. Dit maakt Rigid Core XL de eerste vloer die zelfs in de serre gelegd kan worden.

Hoge druk- en krasbestendigheid

Een woning is geen museum. Rigid Core XL is ontwikkeld voor het dagelijkse gebruik en in alle omstandigheden bestand tegen druk en krassen. Kom maar op met die ravottende kinderen en grote visites.

Ongeëvenaarde krachtpatser

Rigid Core XL is een krachtpatser. De clickvloer is ontwikkeld en geproduceerd om lang mee te gaan. Heel lang. Met dank aan een oersterke basis. De kern is luchtvrij, bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan kalksteen. Uit alle testen blijk dat Rigid Core Xl drie keer stijver is dan standaard PVC. En het clicksysteem twee keer sterker dan standaard click PVC. Dit maakt onze Rigid Core XL de beste in de markt.

Uniek geluiddempend effect

Weinig zaken zo irritant als een vloer die bij elke aanraking veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totaalvloer uit kurk. Hierdoor heeft Rigid Core XL een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor de klant zelf en de buren.

Geen dilatatievoeg meer

Rigid Core XL heeft een doorleg tot 400 m². Hierdoor kan een complete verdieping voorzien worden van een vloer zonder dilatatievoeg. Dit maakt de nieuwe generatie clickvloer meteen geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Reacties