Profielfoto van Gaggenau

Gaggenau

Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp

Over ons

Al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp.

The difference is Gaggenau.

Bij uw zoektocht naar de perfecte keukenapparatuur zult u steeds meer kennis opdoen. En meer kennis betekent meer eisen. Bij Gaggenau vindt u apparatuur die aan al uw wensen voldoet. 

Bij Gaggenau ontwikkelen we apparatuur voor de thuiskeuken - zonder compromissen en voortdurend strevend naar perfectie. We baseren ons daarbij op ervaringen van professionele koks, en de wensen die zij hebben ten aanzien van functionaliteit en design. Als resultaat van onze eigen inspanningen vindt u bij Gaggenau unieke functies die u snel niet meer zult willen missen. Slimme technische innovaties waarmee u culinaire uitdagingen probleemloos tegemoet treedt. Stuk voor stuk zijn het meesterwerken van praktische vernuft, grotendeels met de hand vervaardigd, tijdloos mooi en vrijwel onverwoestbaar. Echt Gaggenau dus.

Onze showroom en inspiratiehuis 20|20

De merkadviseurs van Gaggenau nemen de tijd voor u en brengen samen met u uw persoonlijke situatie, specifieke behoeften en wensen in kaart. Met dat inzicht wordt het voor u makkelijker om de juiste keuze te maken uit de verschillende inbouwapparaten en kookmethoden. In een inspirerende en ontspannen omgeving ontvangt u gedegen, professioneel en vrijblijvend advies en kunt u ideeën opdoen.

Meer informatie: www.gaggenau.com/nl/