Profielfoto van Electric Comfort B.V.

Electric Comfort B.V.

Spanjaardsdijk 92b, 7434 RT Lettele (Deventer)

Over ons

Electric Comfort: Specialist in Elektrische verwarming! Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of ligt, te beginnen bij uw voeten.

Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of ligt, te beginnen bij uw voeten.

 Vloerverwarming

Niet alleen voor nieuwbouw, maar zeker voor de renovatie van woningen en kantoren is elektrische vloerverwarming een uitkomst. Met een minimale opbouwhoogte van slechts 3 mm is het mogelijk uw vloer van vloerverwarming te voorzien. Uit het oogpunt van snelheid van opwarmen is het veelal gewenst eerst 3 mm Thermo-Acousticork aan te brengen. Hierdoor wordt de ingestelde temperatuur veel sneller bereikt.. Zonder hak- en breekwerk brengen wij de warmte op de gewenste plek(ken) in de vloer of zelfs aan de wand, voor de duur die u wenst. Elke ochtend warme voeten, ook buiten het stookseizoen. De (centrale) verwarming hoeft niet meer aangezet te worden, terwijl u alleen bijvoorbeeld de badkamer wilt verwarmen. Met behulp van een digitale programmeerbare thermostaat kunt u op het gewenste tijdstip de vloer èn de ruimte van een aangename temperatuur voorzien.

Wij willen u graag van dienst zijn met onze kennis en service. U kunt hiervoor op deze site al veel informatie vinden en een offerte aanvragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag naar ‘comfort with a smile’.

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 6 artikelen