Profielfoto van Electric Comfort B.V.

Electric Comfort B.V.

Spanjaardsdijk 92B,  7434 RT  LETTELE

0570-551196
Website

Bedrijf

Electric Comfort is ruim 10 jaar specialist in aanleg, levering en onderhoud van elektrische vloer-, wand- en wegdekverwarmingen in Nederland en België.De opdrachtgevers van Electric Comfort zijn zowel particulieren als bedrijven.

Bedrijfsprofiel Electric Comfort

Electric Comfort is ruim 10 jaar specialist in aanleg, levering en onderhoud van elektrische vloer-, wand- en wegdekverwarmingen in Nederland en België.Electric Comfort is ruim 10 jaar specialist in aanleg, levering en onderhoud van elektrische vloer-, wand- en wegdekverwarmingen in Nederland en België.

De opdrachtgevers van Electric Comfort zijn zowel particulieren als bedrijven. Sectoren waar Electric Comfort onder meer actief in is:
Scheepvaart: stuurhutten en scheepvaartwoningen
Bouw: glas- en opritverwarming
Recreatie: vakantiewoningen en boten
Agrisector: stallen en verwarmde plantenbakken
Horeca: terrasverwarming
Particulieren: woonkamers, badkamers en keukens

Electric Comfort doet meer voor hun klanten. Zo geven zij energieadvies en hebben ze een eigen onderhoudsservice. Bekijkt u ook eens de webshop. Hier kunt u vele producten bestellen op gebied van verwarming. Van verwarmingsmatten en kabels tot isolatiematerialen en (WIFI)thermostaten.

Motto van Electric Comfort is: Comfort with a smile. Zij zorgen voor een comfortabel gevoel voor een betaalbare prijs.

Artikelen

meest recent

Glass design radiator

Glass design radiator LAVA Een kunstwerk dat warmte uitstraalt: de LAVA glazen designradiator. Stralingswarmte is aangenaam en spaart energie. Bovendien is de LAVA Glass designradiator een fraaie aanvulling op de inrichting van uw badkamer/woonkamer/keuken. Dankzij de exclusieve technologie en het relatief grote verwarmingsoppervlak geeft de LAVA® een hoge stralingsintensiteit af. Hiermee wordt een homogene ruimtetemperatuur bereikt, die als zeer aangenaam ervaren wordt. Doordat het temperatuurverschil tussen de vloer en het plafond beperkt blijft tot ca 1 graad, wordt bijna geen temperatuurverschil tussen hoofd en voeten ervaren.   Infrarood stralingswarmte Dankzij de exclusieve technologie en het relatief grote verwarmingsoppervlak geeft de LAVA® een hoge stralingsintensiteit af. Hiermee wordt een homogene ruimtetemperatuur bereikt, die als zeer aangenaam ervaren wordt. Doordat het temperatuurverschil tussen de vloer en het plafond beperkt blijft tot ca 1 graad, wordt bijna geen temperatuurverschil tussen hoofd en voeten ervaren bij een ruimtehoogte van 2,5 m.

Electric Comfort B.V.

Vloerverwarming Ecofilm

Vloerverwarming heeft zeker exclusiviteit, de exclusiviteit hiervan zie je niet in de prijs terug. De elektrische vloerverwarming Ecofilm is in principe door het gehele huis toe te passen. De verwarming kan worden gebruikt onder laminaat, parket, lamel/parket, tapijt, linoleum e.d. vloeren. De verwarming wordt door Electric Comfort op maat gemaakt op de voor jou bestemde oppervlakken en is niet afhankelijk van het aantal vierkante meters. Je hebt geen aparte transformator nodig en het is feitelijk het aanbrengen van de bijgeleverde thermostaat en het aansluiten op het lichtnet. De aanschaf en gebruikerskosten liggen lager dan een cv-installatie en tevens hoeft er geen water en/of gas gebruikt te worden. Je ziet hoe simpel en doeltreffend het kan zijn: aanschaffen, leggen, aansluiten en genieten! Kant-en-klaar voor je gemaakt door Electric Comfort en indien gewenst gemeten en gemonteerd.

Electric Comfort B.V.

Heatmiser Neo

Heatmisers nieuwste Neo systeem levert ''Control from Anywhere" functionaliteit rechtstreeks op je smartphone of tablet.

Het is de meest geschikte methode voor het regelen van je verwarming en warm water in je huis, waar en wanneer je maar wilt.

neoApp is ontworpen om perfect te werken met neoHub en NeoStats. Samen presenteren ze een geavanceerde besturing van de verwarming-oplossing die perfect is voor de moderne levensstijl.

Heatmiser's NeoApp verandert op een positieve manier de controle over je verwarming en warm water. Je hoeft niet meer naar de thermostaat of tijdklok toe te lopen je kunt alles direct bedienen op je smartphone of tablet. 

Heatmiser neo is beschikbaar vanaf januari 2014.

Electric Comfort B.V.
Bekijk alle 5 artikelen