Profielfoto van Electric Comfort B.V.

Electric Comfort B.V.

Spanjaardsdijk 92 b, 7434 RT Lettele (Deventer)

Over ons

Electric Comfort: Specialist in Elektrische verwarming! Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of ligt, te beginnen bij uw voeten.

Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of ligt, te beginnen bij uw voeten.

 Vloerverwarming

Niet alleen voor nieuwbouw, maar zeker voor de renovatie van woningen en kantoren is elektrische vloerverwarming een uitkomst. Met een minimale opbouwhoogte van slechts 3 mm is het mogelijk uw vloer van vloerverwarming te voorzien. Uit het oogpunt van snelheid van opwarmen is het veelal gewenst eerst 3 mm Thermo-Acousticork aan te brengen. Hierdoor wordt de ingestelde temperatuur veel sneller bereikt.. Zonder hak- en breekwerk brengen wij de warmte op de gewenste plek(ken) in de vloer of zelfs aan de wand, voor de duur die u wenst. Elke ochtend warme voeten, ook buiten het stookseizoen. De (centrale) verwarming hoeft niet meer aangezet te worden, terwijl u alleen bijvoorbeeld de badkamer wilt verwarmen. Met behulp van een digitale programmeerbare thermostaat kunt u op het gewenste tijdstip de vloer èn de ruimte van een aangename temperatuur voorzien.

Wij willen u graag van dienst zijn met onze kennis en service. U kunt hiervoor op deze site al veel informatie vinden en een offerte aanvragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag naar ‘comfort with a smile’.

Artikelen

meest recent

Vloerverwarming Ecofilm

Vloerverwarming heeft zeker exclusiviteit, de exclusiviteit hiervan zie je niet in de prijs terug. De elektrische vloerverwarming Ecofilm is in principe door het gehele huis toe te passen. De verwarming kan worden gebruikt onder laminaat, parket, lamel/parket, tapijt, linoleum e.d. vloeren. De verwarming wordt door Electric Comfort op maat gemaakt op de voor jou bestemde oppervlakken en is niet afhankelijk van het aantal vierkante meters. Je hebt geen aparte transformator nodig en het is feitelijk het aanbrengen van de bijgeleverde thermostaat en het aansluiten op het lichtnet. De aanschaf en gebruikerskosten liggen lager dan een cv-installatie en tevens hoeft er geen water en/of gas gebruikt te worden. Je ziet hoe simpel en doeltreffend het kan zijn: aanschaffen, leggen, aansluiten en genieten! Kant-en-klaar voor je gemaakt door Electric Comfort en indien gewenst gemeten en gemonteerd.

Electric Comfort B.V.

Heatmiser Neo

Heatmisers nieuwste Neo systeem levert ''Control from Anywhere" functionaliteit rechtstreeks op je smartphone of tablet.Het is de meest geschikte methode voor het regelen van je verwarming en warm water in je huis, waar en wanneer je maar wilt.neoApp is ontworpen om perfect te werken met neoHub en NeoStats. Samen presenteren ze een geavanceerde besturing van de verwarming-oplossing die perfect is voor de moderne levensstijl.Heatmiser's NeoApp verandert op een positieve manier de controle over je verwarming en warm water. Je hoeft niet meer naar de thermostaat of tijdklok toe te lopen je kunt alles direct bedienen op je smartphone of tablet. Heatmiser neo is beschikbaar vanaf januari 2014.

Electric Comfort B.V.
Bekijk alle 5 artikelen