Heat Tube

Infraroodstraling geeft behaaglijke warmte af volgens een natuurlijk principe, waarbij het lichaam op een zachte manier rechtstreeks wordt verwarmd.

De zon als voorbeeld: infrarood-B-straling

Infraroodstraling geeft behaaglijke warmte af volgens een natuurlijk principe, waarbij het lichaam op een zachte manier rechtstreeks wordt verwarmd. Infrarode energie wordt in het middengolvige, huidvriendelijke spectrum met weinig verlies uitgestraald tot over een afstand van 3 meter. Amper enkele seconden na het aansteken zorgt het innovatieve carbon-verwarmingselement voor een aangename warmtestraling. De HEAT TUBE maakt ook deel uit van onze drievoudige licht- en warmtecombinatie.

Voor welke ruimten is de HEAT TUBE perfect geschikt?

• overdekte terrassen die beschut zijn tegen de wind

• inkom- en rokersruimten

• hobbyruimten in de kelder of garage

• zomertuinen waarin u ook op koude dagen lang wil zitten

• wintertuinen waarin u extra warmte wenst

• buitenkeukens & hotels

• badkamers die niet permanent volledig verwarmd moeten worden

• privé- en commerciële wellnessruimten

Bezoek onze webshop of bel 0570-551196

Profielfoto van Electric Comfort B.V.
Electric Comfort B.V.
Spanjaardsdijk 92 b, 7434 RT Lettele (Deventer)
Meer van Electric Comfort B.V. Bekijk alle

Heatmiser Neo

Heatmisers nieuwste Neo systeem levert ''Control from Anywhere" functionaliteit rechtstreeks op je smartphone of tablet.Het is de meest geschikte methode voor het regelen van je verwarming en warm water in je huis, waar en wanneer je maar wilt.neoApp is ontworpen om perfect te werken met neoHub en NeoStats. Samen presenteren ze een geavanceerde besturing van de verwarming-oplossing die perfect is voor de moderne levensstijl.Heatmiser's NeoApp verandert op een positieve manier de controle over je verwarming en warm water. Je hoeft niet meer naar de thermostaat of tijdklok toe te lopen je kunt alles direct bedienen op je smartphone of tablet. Heatmiser neo is beschikbaar vanaf januari 2014.

Electric Comfort B.V.

Vloerverwarming Ecofilm

Vloerverwarming heeft zeker exclusiviteit, de exclusiviteit hiervan zie je niet in de prijs terug. De elektrische vloerverwarming Ecofilm is in principe door het gehele huis toe te passen. De verwarming kan worden gebruikt onder laminaat, parket, lamel/parket, tapijt, linoleum e.d. vloeren. De verwarming wordt door Electric Comfort op maat gemaakt op de voor jou bestemde oppervlakken en is niet afhankelijk van het aantal vierkante meters. Je hebt geen aparte transformator nodig en het is feitelijk het aanbrengen van de bijgeleverde thermostaat en het aansluiten op het lichtnet. De aanschaf en gebruikerskosten liggen lager dan een cv-installatie en tevens hoeft er geen water en/of gas gebruikt te worden. Je ziet hoe simpel en doeltreffend het kan zijn: aanschaffen, leggen, aansluiten en genieten! Kant-en-klaar voor je gemaakt door Electric Comfort en indien gewenst gemeten en gemonteerd.

Electric Comfort B.V.