Elektrische vloerverwarming

De vloerverwarmingsmat van Electric Comfort is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een al aangebrachte

Elektrische vloerverwarming (mat) 1,0 m2 150 Watt

Vloerverwamingsmat set

De vloerverwarmingsmat van Electric Comfort is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een al aangebrachte afwerkvloer te installeren. De mat is ca. 2mm dun en kan in een lijmlaag van normale dikte meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, woonkamers,,hobbyruimtes, kantoren en recreatie etc.

Installatie en levensduur

De elektrische vloerverwarmingsets van Electric Comfort hebben als bijkomend voordeel dat ze gemakkelijk door uzelf te installeren zijn en er is een montagehandleiding bijgesloten Door de keuze uit verschillende systemen, verschillende afmetingen en de grote montagevrijheid kunt u zelf de meest comfortabele situatie creëren. Dankzij de thermostaat met vloervoeler is de verwarming efficiënt en energiezuinig en bent u in staat om elke ruimte apart te regelen. U kunt de temperatuur en gewenste tijden per ruimte naar wens programmeren.
Elektrische vloerverwarming kent bovendien geen enkele vorm van onderhoud, is volkomen geluidloos en heeft een lange levensduur.

Garantie

De verwarmingselementen van Electric Comfort zijn Semco en VDE gekeurd en hebben een garantie van 10 jaar op de werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de klokthermostaat.

Digitale klokthermostaat

Bij alle elektrische vloerverwarmingssets van Electric Comfort wordt standaard een digitale programmeerbare klokthermostaat geleverd. De thermostaat is uitgerust met een vloersensor om de exacte vloertemperatuur te regelen op door u voorgeprogrammeerde tijden. Via het oplichtende display kunnen vloertemperatuur, tijd en functies worden afgelezenInhoud vloerverwamingsmat pakket:
Een complete set bestaat uit:

Verwarmingsmat met aansluitdraad
Digitale klokthermostaat incl. vloersensor
Installatievoorschriften

Ook in diverse andere maten leverbaar:


Elektrische vloerverwarming (mat) 1,5 m2 225 Watt

Elektrische vloerverwarming (mat) 2,0 m2 300 Watt

Elektrische vloerverwarming (mat) 2,5 m2 375 Watt

Elektrische vloerverwarming (mat) 5,0 m2 750 Watt

Elektrische vloerverwarming (mat) 10,0 m2 1500 Watt

 

Prijzen zijn vanaf € 150,00

Elektrische vloerverwarming (mat) 1,5 m2 225 Watt
Elektrische vloerverwarming (mat) 2,5 m2 375 Watt
Elektrische vloerverwarming (mat) 10,0 m2 1500 Watt

Meer van Electric Comfort B.V. Bekijk alle

Heatmiser Neo

Heatmisers nieuwste Neo systeem levert ''Control from Anywhere" functionaliteit rechtstreeks op je smartphone of tablet.Het is de meest geschikte methode voor het regelen van je verwarming en warm water in je huis, waar en wanneer je maar wilt.neoApp is ontworpen om perfect te werken met neoHub en NeoStats. Samen presenteren ze een geavanceerde besturing van de verwarming-oplossing die perfect is voor de moderne levensstijl.Heatmiser's NeoApp verandert op een positieve manier de controle over je verwarming en warm water. Je hoeft niet meer naar de thermostaat of tijdklok toe te lopen je kunt alles direct bedienen op je smartphone of tablet. Heatmiser neo is beschikbaar vanaf januari 2014.

Electric Comfort B.V.

Vloerverwarming Ecofilm

Vloerverwarming heeft zeker exclusiviteit, de exclusiviteit hiervan zie je niet in de prijs terug. De elektrische vloerverwarming Ecofilm is in principe door het gehele huis toe te passen. De verwarming kan worden gebruikt onder laminaat, parket, lamel/parket, tapijt, linoleum e.d. vloeren. De verwarming wordt door Electric Comfort op maat gemaakt op de voor jou bestemde oppervlakken en is niet afhankelijk van het aantal vierkante meters. Je hebt geen aparte transformator nodig en het is feitelijk het aanbrengen van de bijgeleverde thermostaat en het aansluiten op het lichtnet. De aanschaf en gebruikerskosten liggen lager dan een cv-installatie en tevens hoeft er geen water en/of gas gebruikt te worden. Je ziet hoe simpel en doeltreffend het kan zijn: aanschaffen, leggen, aansluiten en genieten! Kant-en-klaar voor je gemaakt door Electric Comfort en indien gewenst gemeten en gemonteerd.

Electric Comfort B.V.