Djati.nl

Partner

Teakhouten badkamermeubelen & keukens bij Djati

Over ons

Wilt u geen standaard badkamer of keuken maar bent u op zoek naar iets speciaals dat warmte en luxe uitstraalt? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Djati Badkamers & Keukens. Wij zijn al jaren dé absolute trendzetter en specialist op het gebied van badkamermeubelen en keukens vervaardigd uit teakhout.

 

 

HOUTEN BADKAMERMEUBELEN

Djati levert het meest uitgebreide assortiment teakhouten badkamermeubels van Nederland. Met 7 verschillende modellen, elk in 6 verschillende breedte maten (60 tot 140cm) en elke maat weer leverbaar in 6 uitvoeringen wastafels, maakt dat er alleen al binnen het badmeubel assortiment van Djati al 252 mogelijkheden zijn. Al onze modellen badkamermeubelen zijn in 6 verschillende breedte maten leverbaar. 60, 70, 90, 100, 120 en 140cm. Zo vindt u altijd de juiste maat voor uw badkamer. Nadat u de juiste breedte maat heeft bepaald heeft u ook nog is keuze uit 6 verschillende wastafels van o.a keramiek, solid surface en quartz. Hiernaast maakt u uw badkamer helemaal compleet met prachtige Led spiegels, luxe kranen van o.a Mastello & Ritmonio en uiteraard leuke accessoires als teakhouten wasmanden en badmatten.

HOUTEN KEUKENS OP MAAT

Onze hoogwaardige houten keukens in moderne stijl leveren wij geheel op maat. Het toepassen van diverse houtsoorten als teak en eiken in zowel massief als fineer behoord tot de mogelijkheden. Prachtige werkbladen van o.a composiet en graniet in diverse kleuren en afwerkingen zijn dan ook een veel gekozen materiaal. Uiteraard maken we het plaatje compleet met apparatuur van Bosch, Gaggenau, Steel, Smeg, PITTcooking en Quooker.

TEAKHOUT

Teakhout biedt, naast dat het natuurlijk erg mooi is, verschillende voordelen. Zo is het zeer duurzaam door de natuurlijke oliën die het bevat. De badkamermeubelen en keukens behouden door deze eigenschap hun natuurlijke kleur en uitstraling zonder extra onderhoud te hoeven plegen. Djati maakt uitsluitend gebruik van Indonesisch teakhout van teakplantages die door de overheid worden aangeplant en gecontroleerd.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden??

Kom dan eens langs in onze showroom

2e Loswal 14
1216 BC Hilversum 

De openingstijden zijn:

Maandag:   13:00 - 17:00 
Dinsdag:    10:00 - 17:00 
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag:10:00 - 17:00
Vrijdag:     10:00 - 17:00
Zaterdag:  10:00 - 17:00
Zondag:       Gesloten

of neem een kijkje op onze website

ARTIKELEN

Keuken met Smeg Apparatuur

Smeg apparatuur in combinatie met houten keukens op maat.

Rvs Douches & Kranen

Rvs doucheset, rvs wastafelkraan, rvs regendoucheset, rvs badvulset, rvs badkraan.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
2e loswal 14
1216 BC HILVERSUM
0641044015
info@djati.nl
www.djati.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Keuken met Smeg Apparatuur

Smeg apparatuur in combinatie met houten keukens op maat.

Rvs Douches & Kranen

Rvs doucheset, rvs wastafelkraan, rvs regendoucheset, rvs badvulset, rvs badkraan.

Waskommen

Djati Badkamers & Keukens levert waskommen van solid surface, graniet en keramiek.

Houten Keuken

Maatwerk keukens bij Djati. Massief hout, diverse werkbladen, Quookers en Smeg apparatuur.

Houten Badkamermeubel

Djati Badkamers & Keukens levert teakhouten badkamermeubelen in diverse maten en uitvoeringen. Wastafels uit bv Solid Surface kunnen worden gecombineerd.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
2e loswal 14
1216 BC HILVERSUM
0641044015
info@djati.nl
www.djati.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media