Profielfoto van Degree-n

Degree-n

Amerlandseweg 12-13, 3621 ZC Breukelen
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van een leefbare en milieuvriendelijke toekomst. Duurzame, energiezuinige producten zijn hierin essentieel. Degree-n produceert vooruitstrevende verwarmingsoplossingen die het dagelijks leven energiezuiniger maken.

Wij nemen de leiding zonder gas: Degree-n ontwikkelt en levert duurzame verwarmingssystemen. Wij beperken het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum met gepatenteerde Nano Infrarood technologie als leidende factor. CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen moeten plaats maken voor duurzame oplossingen om een gebalanceerde en verantwoorde maatschappij te bewerkstelligen. Dit doet Degree-n door het leveren van kosten-efficiënte Nano Infrarood warmtepanelen en de Degree-n warmwateroplossing. Deze zaken gecombineerd maken Degree-n leverancier van all-electric oplossingen. Onze gepatenteerde, milieuvriendelijke systemen worden wereldwijd geleverd.

Onze ambitie is een leefbare, milieuvriendelijke toekomst. Om dit te realiseren moet het gebruik van fossiele brandstoffen worden gereduceerd tot een minimum. Duurzame en energiezuinige producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn hierin essentieel. 

Bijzonder aan de panelen van Degree-n is dat ontwikkeling, ontwerp en assemblage van de panelen geheel in Nederland geschiedt. Degree-n heeft een productiefaciliteit in Limburg, die grote aantallen kunnen produceren. Voor de assemblage is een intensief samenwerkingsverband met de Tomingroep, een sociale werkplaats in Hilversum. Op deze wijze verenigen wij duurzame doelen met sociale doelstellingen.

Contact
Degree-n International B.V.
Amerlandseweg 12-13
3621ZC BREUKELEN
The Netherlands 

Tel: +31 (0)35 7400 500 
Mail: info@degree-n.com 
I: www.degree-n.com 
KvK: 75289695

Dealers

laatst toegevoegd
VerwarmdWonen.nl's profielfoto

VerwarmdWonen.nl

Allaway/Hugro Technics's profielfoto

Allaway/Hugro Technics

WijWonenDuurzaam's profielfoto

WijWonenDuurzaam

Stiho Hilversum's profielfoto

Stiho Hilversum

Stiho Zwolle's profielfoto

Stiho Zwolle

Stiho Wijchen's profielfoto

Stiho Wijchen

Stiho van Hoof BV's profielfoto

Stiho van Hoof BV

Stiho Utrecht's profielfoto

Stiho Utrecht

Ontdek de 25 dealers