Profielfoto van De Groot Kachels

De Groot Kachels

Bulkseweg 13, 5331 PK Kerkdriel
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:30
zondag
Gesloten

Over ons

Welkom in de wereld van De Groot Kachels, de wereld waar passie voor vuur en sfeer elkaar ontmoeten. Jouw eigen haard of gaskachel, de plek om na een dag hard werken bij tot rust te komen. Even languit op de bank met een goed boek of samen met een glas wijn. Wat is er nou mooier dan genieten van een heerlijk vuur in je eigen huis met een behaaglijk gevoel van geborgenheid en gezelligheid?

25 jaar ervaring

Bij De Groot Kachels kun je een sfeervolle haard kopen, tevens kan deze haard vakkundig geïnstalleerd worden door De Groot Kachels. Of je nu een gesloten gashaard zoekt, een natuurstenen schouw, een haard op maat of terrashaard; door de ruim 25 jaar ervaring heeft De Groot Kachels alle kennis en vakmanschap in huis. Dankzij die ervaring kan De Groot Kachels je haard of kachel tot het kloppend hart in jouw huis te maken.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.degrootkachels.nl


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bad Boys Brand - Barbas - Bellfires - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Easyhaarden - Element4 - Faber - Fair Fires - Kalfire - RENY - Skantherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 15 merken