Partner

De Groot Kachels

Welkom in de wereld van De Groot Kachels, de wereld waar passie voor vuur en sfeer elkaar ontmoeten. Jouw eigen haard of gaskachel, de plek om na een dag hard werken bij tot rust te komen. Even languit op de bank met een goed boek of samen met een glas wijn. Wat is er nou mooier dan genieten van een heerlijk vuur in je eigen huis met een behaaglijk gevoel van geborgenheid en gezelligheid?

MEER TONEN

Elektrische haarden bij De Groot kachels

Elektrische haarden: Huiselijk en sfeervol.

Elektrische haarden zijn nu binnen ieders handbereik en kan worden gecreëerd waar u dat wilt. Een stopcontact volstaat om de haard te laten werken op welke plek u maar wilt. Speciale technieken en aparte houtblokken zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven.

Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elke smaak en elk vertrek is er dan ook wel een passend model te vinden, alle met het gemak van een afstandbediening.
Vind uw elektrische haard in onze showroom. Wij hebben een breed scala aan elektrische haarden en kachels in onze showroom staan om te bekijken en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren. Of bent u op zoek naar een specifiek type of model elektrische haard om zelf te plaatsen? Informeer bij ons voor een interessante leveringsprijs. Ook wanneer u een terrashaard of gaskachel wilt kopen, adviseren wij u graag.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.degrootkachels.nl

Meer lezen over
'Elektrische haarden bij De Groot kachels'?

meer van deze professional

Schouw via De Groot kachels

De Groot Kachels is dealer van Gijsen Stijlschouwen.

Tunnelhaard via De Groot

Een tunnelhaard heeft de functie van roomdivider doorda...

Natuurstenen schouwen

Een natuurstenen schouw: Een blikvanger in ieder interi...

Toon alle 6 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.