Partner

De Beeldentuin

De Beeldentuin in Garderen “Sfeermakers voor binnen en buiten”. Het slogan zegt het al, wij bieden allerlei beelden en (woon)decoraties om uw huis en tuin sfeervol te maken. U kunt hierbij denken aan beelden van beton, brons of andere materialen, maar ook aan woondecoraties van verschillende bekende merken. We hebben een beeldentuin van 3000m2 en een “showroomdorp” van 1300 m2. Alles is sfeervol ingericht en er is ook een gezellige Lunchroom met ook een High Tea mogelijkheid. Wij streven er naar de mensen iets te bieden om het thuis gezellig te maken, maar ook bij ons een gezellig dagje uit te kunnen. Dit ook met bijvoorbeeld een knapzakwandeling in de directe omgeving.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Profiel

De Beeldentuin in Garderen is in 1994 gestart met de productie en verkoop van tuinbeelden. Wat klein begon is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot de grootste beeldentuin van Nederland.

Eerst bestond het assortiment alleen uit betonnen dierfiguren, sokkels, vogelbaden, kinderfiguren, bloembakken, fonteynen, etc., zowel in natuurlijk beton als handgeschilderd. Deze tuinbeelden werden zelf geproduceerd of ingekocht in Nederland, Italië, Engeland, Spanje, etc..

Vanaf 2001 is het assortiment verder uitgebreid met bronzen decoraties voor binnen en buiten. Ook is het bestaande assortiment handgeschilderde beelden uitgebreid met verschillende kleurencombinaties. Deze gekleurde beelden zijn naast het decoreren van de tuin ook geschikt voor in huis.

Bij De Beeldentuin kunt u dus voldoende ideeën opdoen om de tuin, maar ook het huis op een passende manier de decoreren.

"Vanaf nu hebben wij een groot assortiment woondecoraties van onder andere de merken Barxton en Riverdale. Dit jaar nog zal ook een nieuwe showroom worden geopend van ruim 1000m2 woondecoraties."

artikelen

Tuinbeelden

Deze meisjes van beton wekken uw tuin tot leven. Rustig gaan zij hun gangetje en genieten zij van...

Bloembak

Bent u op zoek naar beelden en (woon)decoraties om uw huis en tuin sfeervol te maken? De Beeldent...

Toon alle 3 artikelen
collecties
De Beeldentuin heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Oude Barnevelderweg 5
3886 PT GARDEREN

0577462482


RECENSIES
CONTACT
Oude Barnevelderweg 5
3886 PT GARDEREN

0577462482