string(1) "b"
Profielfoto van

Website

Over ons

Profiel

De Beeldentuin in Garderen is in 1994 gestart met de productie en verkoop van tuinbeelden. Wat klein begon is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot de grootste beeldentuin van Nederland.

Eerst bestond het assortiment alleen uit betonnen dierfiguren, sokkels, vogelbaden, kinderfiguren, bloembakken, fonteynen, etc., zowel in natuurlijk beton als handgeschilderd. Deze tuinbeelden werden zelf geproduceerd of ingekocht in Nederland, Italië, Engeland, Spanje, etc..

Vanaf 2001 is het assortiment verder uitgebreid met bronzen decoraties voor binnen en buiten. Ook is het bestaande assortiment handgeschilderde beelden uitgebreid met verschillende kleurencombinaties. Deze gekleurde beelden zijn naast het decoreren van de tuin ook geschikt voor in huis.

Bij De Beeldentuin kunt u dus voldoende ideeën opdoen om de tuin, maar ook het huis op een passende manier de decoreren.

"Vanaf nu hebben wij een groot assortiment woondecoraties van onder andere de merken Barxton en Riverdale. Dit jaar nog zal ook een nieuwe showroom worden geopend van ruim 1000m2 woondecoraties."