array(1) { ["path"]=> string(20) "www.debeeldentuin.nl" }
Partner

De Beeldentuin

De Beeldentuin in Garderen “Sfeermakers voor binnen en buiten”. Het slogan zegt het al, wij bieden allerlei beelden en (woon)decoraties om uw huis en tuin sfeervol te maken. U kunt hierbij denken aan beelden van beton, brons of andere materialen, maar ook aan woondecoraties van verschillende bekende merken. We hebben een beeldentuin van 3000m2 en een “showroomdorp” van 1300 m2. Alles is sfeervol ingericht en er is ook een gezellige Lunchroom met ook een High Tea mogelijkheid. Wij streven er naar de mensen iets te bieden om het thuis gezellig te maken, maar ook bij ons een gezellig dagje uit te kunnen. Dit ook met bijvoorbeeld een knapzakwandeling in de directe omgeving.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Beeldentuin

Bronzen beeld

Bent u op zoek naar een bijzonder object voor in uw tuin? Dit bronzen beeld van een tafereel met kinderen zal vast bij u in de smaak vallen.

Productomschrijving

Het beeld is 93 cm hoog en 100 cm breed. De prijs van het beeld is € 2.395,-. Dit is een product uit een serie bronzen beelden (dieren en kinderen, zowel groot als klein) die dit jaar nieuw op de markt is. Het beeld is verkrijgbaar bij De Beeldentuin in Garderen.

Meer lezen over
'Bronzen beeld'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.