Partner

De Beeldentuin

De Beeldentuin in Garderen “Sfeermakers voor binnen en buiten”. Het slogan zegt het al, wij bieden allerlei beelden en (woon)decoraties om uw huis en tuin sfeervol te maken. U kunt hierbij denken aan beelden van beton, brons of andere materialen, maar ook aan woondecoraties van verschillende bekende merken. We hebben een beeldentuin van 3000m2 en een “showroomdorp” van 1300 m2. Alles is sfeervol ingericht en er is ook een gezellige Lunchroom met ook een High Tea mogelijkheid. Wij streven er naar de mensen iets te bieden om het thuis gezellig te maken, maar ook bij ons een gezellig dagje uit te kunnen. Dit ook met bijvoorbeeld een knapzakwandeling in de directe omgeving.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht debeeldentuin.nl

Bent u op zoek naar beelden en (woon)decoraties om uw huis en tuin sfeervol te maken? De Beeldentuin heeft het! Wat dacht u van deze bloembak?

Productomschrijving

Deze bloembak met rozenmotief is leverbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk zwart gepatineerd en geel gepatineerd. Hij is gemaakt van beton. De afmetingen zijn 50 cm hoog en diameter 40 cm.

 

De prijs is € 42,95. Dit product (in deze afmetingen) is dit jaar nieuw op de markt. Het is verkrijgbaar bij De Beeldentuin in Garderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Bloembak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.