Partner

Compass Pools Nederland

Compass Ceramic Pools heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Vestigingen Compass Pools

Compass Pools Nederland heeft twee vestigingen. In Den Bosch is de vestiging geïmplementeerd in de ambiance van The Art of Living Well en in Alkmaar zijn wij partner van Sluistuinen. 'Wij zijn een wereldspeler die zich regionaal wil onderscheiden. We staan voor Global Branding & Lokal support, Dat betekent kwaliteit, die gewaarborgd wordt door een levenslange fabrieksgarantie. Hierdoor kunnen we meer bieden dan alleen het zwembad. Wij komen ons woord na en willen uiteindelijk een tevreden klant, waar we onze uiterste best voor gedaan hebben', aldus Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

Fabrikant

Compass Pools Nederland is de eerste fabrikant van keramische zwembaden die rechtstreeks aan de consument levert. Er zitten geen schakels van zwembadbouwers tussen. De klant krijgt een zogeheten fabrieksplaatsing, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. 'Het voordeel voor de klant is dat de lijnen kort zijn. De fabriek heeft bepaalde eisen, bijvoorbeeld eisen voor de ondergrond van het toekomstige zwembad. Doordat wij zelf de fabrikant zijn, weet de klant zeker dat aan alle eisen voldaan wordt. Daardoor is ook een snelle levering mogelijk. Normaal gesproken kan een zwembad vanaf aanvang werkzaamheden, binnen anderhalve week opgeleverd worden!'

www.compasspools.nl

artikelen

Plunge pool

Een zwembad past alleen in een grote tuin?... Nee is daarop ons antwoord. Een zwembad is voor alle t...

Zwembadafdekking

Bescherming, isolatie, veiligheid. Enkele redenen waarom u voor een Compass Pools lamellendek zou mo...

Toon alle 10 artikelen
nieuws

VANTAGE-systeem van Compass Pools

22 Februari 2019
collecties
Compass Pools Nederland heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Het Sterrenbeeld 25
5215 MK DEN BOSCH

0738507545RECENSIES
CONTACT
Het Sterrenbeeld 25
5215 MK DEN BOSCH

0738507545