Profielfoto van Bodyfit Wellness

Bodyfit Wellness

Landbouwweg 73, 3899 BC Zeewolde

Over ons

Bodyfit Wellness ontwerpt, produceert en installeert al meer dan 15 jaar wellness projecten bij particuliere en zakelijke klanten. Door ons grote maatwerk aanbod, dat wij produceren in eigen beheer staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige realisaties!

Bodyfit Welness, pure welness beleving!

Als creatief wellness specialist houden wij van mooie wellness oplossingen. Ambachtelijk vakmanschap en deskundig advies voor het leveren en installeren van stoombaden en spa's of realisatie van sauna's en zwembaden staan hierbij centraal. 

U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat altijd voor u klaar. Ook kunt u altijd een afspraak maken voor een advies op maat thuis. 

Openingstijden
Maandag: 13.30 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.bodyfit.nl

Artikelen

meest recent

Maatwerk sauna

  Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot rust in uw eigen sauna. Verwen uzelf, reinig uw huid en geef u gezondheid een boost. Onderga de warmte van een weldadige sauna en ervaar hoe heerlijk ontspannend een bezoek aan uw eigen sauna kan zijn.MaatwerkBodyfit maakt uw droomsauna waar! Bodyfit produceert zelf alle saunaproducten op maat. Door de eigen productiefabriek zijn de mogelijkheden op saunagebied enorm. Uw sauna wordt op maat gemaakt en compleet geïnstalleerd in uw eigen (woon)omgeving. Wij bieden u een eindeloos groot aanbod maatwerk sauna's,  infraroodcabines, combinatie hiervan en buitensauna's met verschillende uitvoeringen.ProfessioneelAls het ontwerp is goedgekeurd dan gaat de opdracht naar de fabriek. Onze combinatie van ouderwets vakmanschap en een high tech machinepark staat al jaren garant voor sauna's van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw sauna tot een uniek stuk vakwerk waar u vele jaren plezier aan zult beleven.  Accessoires met detailsWij besteden uiterste zorg aan de afwerking. Laat u verrassen door de vele opties en sauna accessoires. Wat dacht u van een riant assortiment houtsoorten, kachels, besturingen, deuren en verlichting. Ook sterrenhemel, verkwikkende kleuren-aromtherapie, glaswanden of een bijzondere raampartij behoren tot de mogelijkheden. ShowroomWij nodigen u uit om onze showroom en werkplaats in Zeewolde te bezoeken waar u inspiratie kunt opdoen en samen met onze medewerkers uw eigen wellness ruimte kunt ontwerpen tegen scherpe prijzen. Bodyfit WellnessLandbouwweg 733899 BC Zeewolde036-5225532

Bodyfit Wellness
Bekijk alle 6 artikelen

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 3 merken