Infraroodcabine

Infraroodwarmte werkt heilzaam. De warmtestralen dringen diep in de huid en zijn de basis voor het opstarten van vele gezondheidsbevorderende processen.

Werking

De warmte die diep in de huid (4 a 6mm) doordringt,zal het lichaam via de bloedbaan afvoeren. Er onstaat temperatuurstijging van het bleed en doordoor verwijden de bloedvaten. Een goede doorbloeding van het lichaam is het gevolg. Hierdoor worden afvalstoffen sneller uit het lichaam
verwijderd. Gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam.soepelere spieren,een zachte,gezonde huid en een heerlijk ontspannen
De zacht rode lichtuitstraling van de stralers hebben een positieve werking hebben op het menselijk gestel en hebben geen schadelijke inwerking op de ogen tijdens de infraroodsessie.

Tijdens het gebruik van de infraroodstralers wordt in het lichaam veel warmte opgewekt en de afweer tegen virussen en bacteri en gestimuleerd en de aanmaak van witte bloedlichaampjes versterkt. Hierdoor treedt een verbetering op van de totale weerstand.
Transpireren vergt veel energie en zorgt daardoor voor een sterke calorieverbranding en een goede traning van hart en bloedvaten.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.bodyfit.nl