Profielfoto van Boddeke Haarden Kachels & Schouwen

Boddeke Haarden Kachels & Schouwen

Klokkenkampsweg 17, 7391 EN TWELLO

Over ons

In 1988 is Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen begonnen als een klusbedrijf en schoorsteenveegbedrijf. Doordat ze gedurende deze werkzaamheden al vele rookkanalen hebben geplaatst / gerenoveerd en vele kachels hebben geplaatst, begon Boddeke in 2003 met hun vestiging Boddeke haarden, kachels en schouwen.

Service

Door de ruime ervaring van Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen, kunnen ze eigenlijk alles voor u vervaardigen. Bij Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen gaat het erom wat u graag wilt. Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen probeert een passende haard en eventuele ombouw voor u te vinden. Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen komt samen met u tot een plaatje dat u voor ogen hebt en waar u gelukkig van wordt. Als Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen naar aanleiding van een offerte de werkzaamheden voor u uitvoert, dan houdt het na het uitvoeren van de werkzaamheden voor Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen niet op. Want ook de nazorg vindt Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen erg belangrijk. 

Schoorsteenvegen en onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw schoorsteen, hout-, pellet of gasgestookte haard kunt u bij Boddeke terecht. Boddeke Haarden, Kachels & Schouwen is een erkend bedrijf dat aangesloten is bij de ASPB.

Assortiment

– Schouwen
– Accessoires
– Tuinhaarden
– Pelletkachels
– Diverse rookkanalen
– Gasgestookte modellen
– Houtgestookte modellen
– Open haarden op hout of gas
– Schoorsteenvegen
– Reinigen van pelletkachels
– Onderhoud van gashaarden

Openingstijden Showroom

– Maandag: Gesloten
– Dinsdag t/m donderdag: 10:00 – 17:00 uur
– Vrijdag: 10:00 – 20:30 uur
– Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
– Zondag: gesloten

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Duroflame - JAcobus - J√łtul - Kalfire - Scan - 
Bekijk de artikelen van deze 6 merken