Profielfoto van Betting en Ressing tegels-natuursteen

Betting en Ressing tegels-natuursteen

Batterij 12, 7141 JL GROENLO

Over ons

Met honderden soorten wand- en vloertegels heeft u in de grote showroom van Betting Ressing in Groenlo doorlopende acties met aantrekkelijke aanbiedingen. In de zeer ruime laagdrempelige showroom met honderden soorten wand- en vloertegels hebben klanten uit heel Nederland de keuze uit een enorm aanbod. Betting Ressing verkoopt hoogstaande merken tegen stuntprijzen. Dat kan omdat het materiaal rechtstreeks in het buitenland wordt ingekocht. Door tegels van een prima kwaliteit rechtstreeks te betrekken vanuit Italië en Spanje wordt de tussenhandel geheel vermeden. Dat scheelt de klant erg veel geld. De tegelverkoop is dan ook voor zowel de particulier, aannemer, zzp'er en collega handelaar erg antrekkelijk. Door onze grote voorraden kunnen al onze klanten indien gewenst ook direct hun uitgezochte tegels mee nemen of wij bezorgen het op een tijdstip dat het uit komt gewoon op de stoep! U vindt bij ons niet alleen tegels maar ook laminaat, Pvc en sierbestrating behoren sinds enkele jaren tot ons vaste assortiment. Ook hierbij geld dat alles af fabriek komt en de prijzen zeer interessant zijn. Of het nu om uw tegevloer voor de woonkamer, sierbestrating of grind voor uw oprit, of laminaat voor op de slaapkamer gaat, bij Betting Ressing vindt u alles wat u zoekt onder één dak!

Samen sterk

In het geheel nieuwe pand van Betting Ressing, direct aan de N18 tussen Groenlo en Eibergen, zijn meerdere bedrijven gevestigd die u in één keer kunnen helpen bij al uw tegel-, keuken-, badkamer- en sanitair-wensen. Want naast Betting Ressing Tegels & Natuursteen zijn ook zeer ruim opgezette showrooms van Notle Küchen en Badisign aanwezig. Ook voor het leggen/aanbrengen van uw tegels kunt u terecht bij Betting Ressing Tegelzetbedrijf.

Sinds enige tijd is onze afdeling Betting Ressing Sierbestrating opgericht voor het aanbieden van (sier)bestrating. Kom dus gerust eens een kijkje nemen en laat u adviseren en informeren door onze verkoopadviseurs en geniet van alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie!

Merken

Verkoopt de volgende merken
Duravit - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken