Partner

Belakos Flooring

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Deskundige medewerkers van Belakos zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of een karpet, onderhoudsvriendelijk luxueus en veelzijdige The Rigid, PVC of tapijttegels, u vindt het bij Belakos! Wij zijn een betrouwbare partner en bieden altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij al onze klanten. Al vele jaren is Belakos een begrip, niet alleen in Nederlandse huiskamers maar over de hele wereld.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Over Belakos

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Deskundige medewerkers van Belakos zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of een karpet, onderhoudsvriendelijk luxueus en veelzijdige The Rigid, PVC of tapijttegels, u vindt het bij Belakos! Wij zijn een betrouwbare partner en bieden altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij al onze klanten. Al vele jaren is Belakos een begrip, niet alleen in Nederlandse huiskamers maar over de hele wereld!

Een trots familiebedrijf


In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. In Nederland kunnen particulieren onze producten vinden bij een groot netwerk aan verkooppunten. Daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.

Meer informarie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

Wat maakt de visgraat vloer zo populair?

De visgraat vloer; je hoort er steeds meer mensen over. Het is dan ook een van de mooiste en meest p...

Sedna® tapijt

Sedna® tapijt is zacht, luxueus en duurzaam. Het wordt gemaakt met ECONYL® geregenereerde polyamid...

Toon alle 10 artikelen
collecties
Toon alle 5 collecties
contact
De Blokmat 15
8281 JH Genemuiden

0383854622RECENSIES
CONTACT
De Blokmat 15
8281 JH Genemuiden

0383854622