Profielfoto van Hameeteman Wonen

Hameeteman Wonen

Dorpsweg 1, 3253 AG Ouddorp
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
08:30 - 16:30
zondag
Gesloten

Over ons

Wij bieden mooie programma’s voor wonen en slapen. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat nodig is om uw huis te veranderen in uw thuis. Woninginrichting Hameeteman… heeft een prachtige showroom gerealiseerd van 2.350 m2 in het centrum van Ouddorp aan Zee. Gewoon op Goeree-Overflakkee bij u in de buurt!

Over ons:

Wij bieden mooie programma’s voor wonen en slapen. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat nodig is om uw huis te veranderen in uw thuis.

Eigen ideeën, eigen kleuren, zo te combineren dat u zich er volkomen in thuis voelt. Ze zeggen weleens: “het is de afspiegeling van de ziel”. Emotie, uitgedrukt in een sfeer die eigen is, waarin u zichzelf herkent.

Een huis inrichten doe je niet zomaar even. Zowel vloerbedekking, gordijnen, verlichting als meubilair moeten op elkaar afgestemd worden en bij uw persoonlijke wensen en voorkeur passen.

Wonen is een kwestie van emotie. Wonen is een gevoel van thuis zijn, je behaaglijk voelen en helemaal jezelf kunt zijn.

Wij vinden een goed en eerlijk advies van groot belang. Voor u, maar zeker ook voor onszelf. Een tevreden klant is natuurlijk de beste reclame die een bedrijf kan krijgen. Deskundig advies en een prettige begeleiding zijn in zo’n geval van grote waarde. Uw woonwensen worden vertaald naar een passend advies waarbij wij u adviseren over materiaalkeuze, prijzen, garantie en service.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.HAMEETEMANWONEN.COM