Profielfoto van Beddelicious

Beddelicious

Hogebrinkerweg 15A, 3871 KM HOEVELAKEN

Over ons

’s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris en uitgerust weer aan een nieuwe dag te beginnen. Tijdens de nacht wordt de batterij opgeladen. Tenminste, als u een bed heeft dat op het lijf is geschreven. Maarten Stoffels is al tientallen jaren met veel passie actief in de beddenmarkt. Hij verbaasde zich er echter over dat de beddenbranche voor 95% uit massaproductie bestaat. Dit terwijl geen mens en geen lichaam hetzelfde is. Een fiets kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Verschillende framehoogtes, stuur en zadel zijn instelbaar, met of zonder fietstassen, wel of niet elektrisch; de opties zijn enorm. En dat voor een product wat veel minder intensief wordt gebruikt dan een bed. Daarom richtte hij in 2011 het merk Beddelicious op. Samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten onderzocht hij mogelijkheden voor op maat gemaakte slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een slaaphouding op maat, comfort dat u zelf wenst en welke achteraf nog is aan te passen.Een vernieuwend concept waarbij een bed volledig naar uw lichaam is in te stellen en waar een fraaie vormgeving vanzelfsprekend is. Inmiddels bestaat Beddelicious uit een uitgebreide lijn van in Nederland geproduceerde producten voor de slaapkamer. Allen instelbaar, aanpasbaar en naar eigen wens en smaak samen te stellen.Heerlijke – delicious – bedden tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons uitgangspunt.

Beddelicious

Elke seconde,
iedere minuut,
dag voor dag
werken wij aan instelbare
slaapoplossingen om ieder uniek
persoon jarenlang een gezonde
nachtrust op maat te kunnen bieden.

Zodat u iedere nacht goed en
comfortabel slaapt en u zich ook
iedere dag optimaal voelt.

BEDDELICIOUS®| SLEEP GOOD FEEL GOOD |

Artikelen

meest recent

Euphoria matrassen

De Euphoria matrassen hebben een aantal zaken gemeen. Zo zijn ze de M100, M200 en M300 voorzien van een afneembare en wasbare matrashoes, is de hoogte gelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de omruilgarantie. Zo kunt u een matras naar behoefte uitzoeken en is de hoogte altijd gelijk. Het maakt dus niet uit welke matrassen naast elkaar komen te liggen. De unieke Beddelicious Euphoria M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare zones. Zo kunt u alle zones aanpassen in vijf stevigheden. Heeft u brede schouders, dan wordt de schouderzone extra soepel ingesteld. Brede heupen? De heupzone kan ook hier op maat worden aangepast.Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning en drukverdeling ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen.

Beddelicious

Code matras

OPTIMALE BALANS MET UW EIGEN CODE Wanneer uw lichaam in balans is, rust u pas écht goed uit. Een gevoel alsof u zweeft. Met één druk op de knop, bereikt u dit gevoel op uw Code matras.Met behulp van de Profilair technologie, bepalen ze eerst samen uw ideale slaap- en lighouding. Vervolgens verfijnen we dit aan de hand van uw wensen en slaapgedrag. Het resultaat is optimale ontspanning, ondersteuning en comfort voor uw lichaam.En verandert uw lichaam, uw Code matras past zich aan. Jaar in, jaar uit. Onzeker over de juiste instellilng? We stellen de matras graag nog een keer gratis voor u in. Niet voor niets is ‘Sleep Good| Feel Good’ het motto.Wat is uw Code?   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Curvious bedmodel

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt. De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Curvious box

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt.  De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Euphoria boxspring

De Beddelicious Euphoria collectie bestaat uit een zeer fraai vormgegeven matras- en boxspringcollectie welke persoonlijk instelbaar zijn en aangepast kan worden aan ieder individu. De Euphoria collectie biedt een diversiteit aan matrassen, topmatrassen en instelbare matrassen, welke gecombineerd kunnen worden met de boxsprings uit de Euphoria collectie. De Euphoria boxsprings zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de B1000 en B2000. Uiterlijk exact hetzelfde. Qua interieur helemaal anders. De B1000 boxspring is voorzien van een vaste kern en verkrijgbaar in twee stevigheden. De B2000 boxspring kan door middel van tien aanpasbare modules helemaal op het lichaam worden afgesteld. Iedere module kan in soepel, medium, stevig en extra stevig worden uitgevoerd. Zo kan voor ieder persoon de juiste zone indeling worden bepaald.De boxspring of instelbare boxspring zijn in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering leverbaar en kunnen volledig naar smaak worden samengesteld door de vele keuzemogelijkheden.   Bekijk de website voor uw dichtstbijzijnde Beddelicious dealer.

Beddelicious
Bekijk alle 5 artikelen