Profielfoto van Ariadne Healing

Ariadne Healing

Irenestraat 29, 5331 TM Kerkdriel

Over ons

De spirituele winkel van Nederland; laagdrempelig & voor iedereen! Ariadne Healing heeft producten met een spirituele achtergrond voor iedereen, of je nu wel of niet binnen het spirituele thuis bent. Naast specifieke producten zijn er ook veel producten ter decoratie of voor de kinderen.

Ariadne Healing; De spirituele webshop

Ariadne healing heeft een uitgebreid assortiment aan spirituele artikelen. 

Binnen onze webshop vind u specifieke producten voor het spirituele, maar ook een groot, en nog steeds groeiend, aanbod aan decoratie of woonaccesoires.

Ook voor de tuin kunt u bij Ariadne healing terecht voor mooie tuinbeelden & waterfonteinen.

Ariadne Healing is in 2011 gestart met een klein winkeltje op spirituele beurzen. Binnen 1,5 jaar groeide dit uit tot een grote spirituele webwinkel en ze groeit nog steeds.

Naast diverse artikelen kunnen er ook clienten terecht voor spirituele consulten, maar dit komt steeds meer los van de webshop.

Binnen de webshop is de nadruk nog steeds op spiritualiteit en dit zal ook zeker zo blijven. Echter de woonaccesoires vormen wel een groot deel van ons productassortiment.

Producten worden met zorg uitgekozen bij diverse eerlijke groothandels, maar ook persoonlijk bij buitenlandreizen ingekocht. Zo staan er momenteel prachtige producten uit Bali in onze winkel.

Komt u gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze webshop.

Heeft u specifieke wensen of vragen?! Dan mag u altijd deze kenbaar maken bij ons.

Wij zoeken namelijk de beste producten voor u uit.