array(1) { ["path"]=> string(61) "www.ariadnehealingshop.nl/c-1815774/feng-shui-raamkristallen/" }
Partner

Ariadne Healing

De spirituele winkel van Nederland; laagdrempelig & voor iedereen!

Ariadne Healing heeft producten met een spirituele achtergrond voor iedereen, of je nu wel of niet binnen het spirituele thuis bent.

Naast specifieke producten zijn er ook veel producten ter decoratie of voor de kinderen.

Bedrijfsoverzicht Ariadne Healing

Raamkristallen

Raamkristallen zijn prachtige objecten die in een raamkozijn gehangen worden. Ze vangen het zonlicht op en zorgen voor prachtige prisma's door de ruimte. Ze worden daarom ook wel regenboogkristallen genoemd

Feng Shui raamkristallen

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.
Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

 

Meer lezen over
'Raamkristallen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.