Profielfoto van Morgana Rotterdam

Morgana Rotterdam

Watermanweg 209, 3067 GA Rotterdam
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

Wij staan achter ons advies dat onder meer door de slaaptest tot stand komt en achter de producten die we aan de hand van dit advies leveren.

Morgana Rotterdam 

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit.

Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland.

Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Onze historie

Morgana is opgericht in 1986 door vijf familiebedrijven met gezamenlijk honderden jaren ervaring in de beddenbranche. Zij zagen de opkomst van verschillende grote bedrijven, die het echte persoonlijke slaapadvies en de belangen van de klant uit het oog verloren. Daarom vonden zij het belangrijk om samen een toekomst voor de opgebouwde kennis en kunde en de persoonlijke manier van werken veilig te stellen. De naam Morgana werd gekozen vanuit het oud Welsh, wat betekent: the Great Brightness. De energie die een nacht goed en gezond slapen zou moeten opleveren.

Al snel sloten zich door heel Nederland familiebedrijven aan die dezelfde visie deelden; mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. Veel van deze familie bedrijven zijn tot op de dag van vandaag aangesloten bij Morgana en dragen een koninklijk predicaat, omdat ze meer dan 100 jaar ervaring hebben.

De gezamenlijke kennis is sinds 2008 uitgebreid door middel van een driehoeksverhouding met onderzoeksinstellingen en onze productiepartner Ergosleep. Zo blijven we in staat steeds persoonlijkere en innovatievere producten te ontwikkelen, die ook internationaal onderscheidend zijn.

Om deze producten op een transparant en effectieve manier aan te bieden is de slaaptest ontwikkeld. De slaaptest, samen met een innovatief winkelconcept (winnaar van de ING retail jaarprijs) en goed getrainde adviseurs zorgt ervoor dat we jou kunnen begeleiden naar de beste persoonlijke slaapoplossing. Ondertussen zijn we 588.000 slaaptesten verder, hebben we veel blije klanten die heerlijk slapen en dragen we nog steeds dezelfde visie uit als bij onze start in 1986.

Meer informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken