Profielfoto van Morgana Meppel

Morgana Meppel

Kosterweg 9, 7949 AL Meppel
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Meppel

Beddenzaak Morgana Meppel is gevestigd in Interieurwereld, al 70 jaar een begrip in de regio! Je vind ze in Rogat-Meppel, direct aan de A28, tussen Zwolle en Hoogeveen. Ideaal voor een dag woonshoppen, van een nieuw bed tot een compleet interieuradvies. Laat je in de showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan boxsprings, bedden, kledingkasten en bedtextiel waarbij kwaliteit én betaalbaarheid voorop staan. Vind jouw best persoonlijke slaapoplossing bij beddenspeciaalzaak Morgana Meppel. De deskundige slaapadviseurs, Jarwin, Yvonne en Harold, helpen je graag!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Meppel

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Meppel is elke dag van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken