Profielfoto van Morgana Doetinchem

Morgana Doetinchem

Doetinchemseweg 95, 7007 CB Doetinchem
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

Welkom bij beddenzaak Morgana Doetinchem

Deze Morgana beddenzaak vind je op de woonboulevard in Doetinchem. Dat vraagt om een dagje woonshoppen! Laat je in de ruime showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. Er staat altijd een deskundige slaapadviseurs voor je klaar. Dit familiebedrijf, met meerdere beddenspeciaalzaken in Nederland, heeft behoorlijk wat ervaring in het adviseren van de perfecte slaaplossing. Er komen dan ook geregeld vaste klanten over de vloer. 

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest van Ergosleep. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Doetinchem

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Doetinchem is  alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

Meer informatie 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken