Profielfoto van Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens

Website

Over ons

Inspiratie en tips voor jouw ideale keuken

Historie Bruynzeel Keukens


De eerste Bruynzeel keuken
Op 2 augustus 1897 opende Cornelis Bruynzeel de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland, genaamd de Arend, in Rotterdam. Dit markeerde het begin van de reis van Bruynzeel naar zijn huidige status als keukenproducent. In 1937 ontwierp Piet Zwart de allereerste Bruynzeel keuken, waarbij hij zich richtte op gebruiksgemak, terwijl Cornelis Bruynzeel op zoek was naar efficiëntere productiemethoden. Sindsdien heeft Bruynzeel Keukens niet stilgezeten. Gedreven door het keukenvraagstuk zijn door de jaren heen talloze keukenoplossingen ontwikkeld, allemaal met functionaliteit, esthetiek en betaalbaarheid als kernwaarden. Vandaag de dag blijft Bruynzeel Keukens streven naar het bieden van gebruiksgemak aan zoveel mogelijk mensen. Cornelis Bruynzeel begon zijn missie in 1937, en zijn visie dient nog altijd als onze bron van inspiratie in alles wat we doen.

In al onze inspanningen streven we ernaar om het dagelijks leven in en rondom de keuken gemakkelijker te maken voor een zo groot mogelijk aantal mensen.

Bruynzeel Keukens staat voor:
- De keuken die werkt, dat is onze belofte
- 100% Nederlands fabricaat
- Bijzonder gemakkelijk
- Betaalbaar
- Inspirerend


Vraag het inspiratieboek aan

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Bruynzeel Keukens? Vraag vandaag nog ons digitale inspiratieboek aan! Ontdek alles over ons vaste prijsbeleid, onze rijke geschiedenis, ons engagement voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en hoe we blijven innoveren in een voortdurend veranderende wereld. Blader door onze keukencollectie en laat je inspireren door handige tips en praktische oplossingen!

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ook gelijk een showroom bij jou in de buurt bezoeken.