De Atlas greige landelijke keuken van Bruynzeel

Op zoek naar een compacte keuken die van alle gemakken is voorzien? Dan is de Atlas greige de ideale keuze! Geniet van gezelligheid en bereid de lekkerste gerechten en baksels in deze keuken.

De Atlas greige landelijke keuken van Bruynzeel

Aan de linkerkant van de keuken vind je de kookzone, waar je allerlei heerlijke maaltijden en baksels kunt bereiden. De oven bevindt zich hier op werkbladhoogte, zodat je er makkelijk bij kunt. De ruime koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte voor alles wat koel en vers moet blijven, voorzien van zwarte manor-D grepen, net als de onderkasten in het spoelgedeelte van de keuken.

De onderkasten zijn slim ingedeeld met een deur van 26 cm bovenaan en een deur van 52 cm onderaan. Achter de 52 cm hoge deuren bevinden zich handige binnenlades voor extra opberggemak. Deze lades zijn echt opbergwonders, waar je bijvoorbeeld pannen, bestek, flessen en andere keukenitems in kwijt kunt. En vergeet de speciale kruideninzet niet! Zo houd je alle kruiden overzichtelijk en binnen handbereik.

Als je deze opstelling graag in een andere kleur wilt, met andere apparatuur of handgrepen, dan is dat geen probleem! Tijdens een vrijblijvend ontwerpgesprek in onze winkel luisteren we graag naar jouw wensen en vertalen deze naar een 3D-keukenontwerp. Je ontvangt direct een transparante offerte. KLIK HIER voor een overzicht van de winkels Bruynzeel Keuken. 

Afspraak maken voor persoonlijk advies