Partner

4-Locks

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

De Sleutel/4-Locks is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

 

De Sleutel / 4-Locks uit Haarlem is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte; het optimaal beveiligen van de woning. Daarnaast beschikken zij over een 24-uursservice buitendienst.

4-Locks is zeven jaar geleden zijn ze begonnen als 24-uursservice. Zij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren en het plaatsen van sloten. Het bijzondere van 4-Locks is dat zij niet met wachtlijsten werken maar altijd direct komen. Hiervoor rijdt 4-Locks met twee wagens door heel Noord-Holland.

Al snel kwam men erachter dat bij een dergelijke service een goede bevoorrading van groot belang is. Van hieruit is De Sleutel ontstaan. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van totaalbeveiliging. Zij leveren u deuren, sloten, hangsloten, deurbeslag, beveiligingssystemen, sluitsystemen en toegangscontrolesystemen.

Samen met u maakt De Sleutel / 4-Locks uw huis veiliger tegen inbraak. Kijk voor meer informatie op www.4-locks.nl.

 

 

 

 

 

artikelen

Meerpuntssluiting

Een veilig gevoel in uw eigen woning begint bij een goed hang- en sluitwerk. Een betrouwbaar slot...

collecties
4-Locks heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Soendaplein 35
2023 TT HAARLEM

0235370110


RECENSIES
CONTACT
Soendaplein 35
2023 TT HAARLEM

0235370110