Partner

4-Locks

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

De Sleutel/4-Locks is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht 4-Locks

Meerpuntssluiting

Een veilig gevoel in uw eigen woning begint bij een goed hang- en sluitwerk. Een betrouwbaar slot in uw voordeur is een meerpuntssluiting. Het voordeel van dit type slot is dat men door één keer de sleutel om te draaien de deur vergrendelt of ontgrendelt. Hierdoor is het gebruik van een bijzetslot overbodig. Bij De Sleutel / 4-Locks uit Haarlem kunt u terecht voor een dergelijk slot met meerpuntssluiting. Zij kunnen het slot met meerpuntssluiting zelfs monteren.

 

Productomschrijving

Meerpuntssluitingen vormen indien degelijk en robuust geconstrueerd, een uitstekende inbraakwerende sluiting. Ze zorgen bovendien voor een goede tocht- en geluiddichting van ramen en deuren. De centrale bediening zorgt voor een eenvoudige comfortbale sluiting. Er bestaat bovendien geen gevaar dat er een slot vergeten wordt.

Het plaatsen van een meerpuntssluiting vraagt om specifiek freesgereedschap en enige ervaring met het monteren van deursloten. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren. Wanneer u bij De Sleutel / 4-Locks een slot met meerpuntssluiting aanschaft, zit montage bij de prijs inbegrepen.

Hier hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken.

Inclusief montage kost een meerpuntsslot bij De Sleutel / 4-Locks € 385,- (inclusief BTW).

Doorsnede meerpuntssluiting

Een doorsnede van een slot met meerpuntssluiting

 

Meer lezen over
'Meerpuntssluiting'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.