Zwart in de badkamer

Al jaren is zwart populair in de badkamer en daarmee eigenlijk het nieuwe chroom geworden. Hoe kan je zwart toepassen in jouw badkamerruimte?

Waar je vroeger vooral veel zwarte kranen zag in restaurants en hotels zijn ze nu bij veel mensen thuis haast niet meer weg te denken. Douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen - zwart komt op elke sanitaire plek in het huis terug. Maar je kunt het op véél meer manier toepassen. 

Zwart badkamermeubel

Industrieel en design, zo zou je de gemiddelde zwarte badkamermeubelen kunnen kenmerken. Een groot, zwart meubel is een behoorlijk statement-item en ontzettend stijlvol. Bovendien kun je het op veel verschillende manieren combineren. Denk bijvoorbeeld aan een wastafelblad in zwart marmer of juist een strak, mat wit blad.  

Het Portoro Gold marmer is dé combinatie bij uitstek en maakt het designplaatje compleet. Bovendien matcht het, dankzij de goud/oranje aders, prachtig met rosé gouden kranen.

 

Zwarte kranen

Ga je liever voor een subtielere toepassing van zwart? Kies dan voor zwarte kranen. Je vindt ze in allerlei vormen, soorten en maten. Zo kun je voor zwart kiezen bij een badkraan, wastafelkraan, douchekraan, koudwaterkraan in het toilet, keukenkraan en zelfs een bidet kraan. Zo kun je de kleur zorgvuldig doortrekken in de hele badkamer en een mooi geheel creëren.

Zwart bad

Toch voor de eyecatcher gaan? Dan hoef je wat ons betreft niet lang te zoeken. Wat dacht je van prachtige mat zwarte baden met witte binnenzijde. Met dit bad tover je de ruimte direct om tot een luxe hotelbadkamer.

Zwarte douche

Ook in de douches kun je eindeloos kiezen voor zwarte elementen. Zo kun je gaan voor een doucheglaswand met zwart details, een zwarte douchecabine en zwarte doucheprofielen. 

Zwarte radiator

Dacht je klaar te zijn met alle badkamerelementen? Zeker niet! De radiatoren wordt vaak vergeten, maar zijn essentieel om een warme badkamer te creëren in de koude wintermaanden. Hoe gaaf is het om het zwart dan ook door te trekken in dit element?

Zwart toilet

Last, but zeker nog least - zwarte toiletten mét bijpassende accessoires. Dit plaatje verkoopt zichzelf, nietwaar?

Alles eens in het echt bekijken? Breng een bezoekje aan één van de showrooms van X²O Badkamers of neem een kijkje online op x2o.nl!