Foto: press_2013//villeroy-boch-quaryl-whirlpool.jpg

Meer waarde voor hetzelfde geld

Whirlpoolsystemen Whisper en Ultimate Fitness

Whirlpoolsystemen Whisper en Ultimate Fitness. www.europeanbathrooms.com

Villeroy & Boch is al jaren toonaangevend op het gebied van hoogwaardige whirlpoolsystemen in aantrekkelijk vormgegeven baden - zowel voor uw badkamer thuis als voor luxe hotelbadkamers.

Whisper - esthetiek in Quaryl®

Stil als het ritselen van bladeren: het Whispersysteem van Villeroy & Boch spreekt mensen aan die waarde hechten aan rust en stilte, en die in deze tijd vol lawaai hun lichaam willen verwennen. De fijne belletjes stimuleren de bloedsomloop en kalmeren lichaam en geest.

De nieuwe, verchroomde zij-jets zijn volledig vlak ingebouwd in de zijwanden. Het massage-effect is daarmee met zeventig procent verbeterd. De zij-jets zijn bovendien handmatig in te stellen, waardoor het massage-effect kan worden versterkt. Door bijvoorbeeld de jets in de zijkant en bodem uit te zetten, kunnen de overige stralen op volle sterkte op spanningspunten in de rug en nek worden gericht. Ook het uiterlijk van de rug- en voetenjets is aangepast. Ze zijn lichtgrijs en vallen in het witte bad nauwelijks op.

Ultimate Fitness - ongelooflijk onzichtbaar

Het Ultimate Fitness systeem is het meest krachtige massagesysteem in het Villeroy & Boch assortiment en biedt een ideale preventie- en herstelmassage, bijvoorbeeld na het sporten.

De vernieuwing van het Ultimate Fitness systeem was vooral gericht op verdere verbetering van het ontwerp. Het resultaat: de eerste compleet onzichtbare whirlpool, en dat alles dankzij het speciale materiaal Quaryl®.

Mensen die kiezen voor een wit Quaryl® bad met Ultimate Fitness Airpool of Combipool krijgen een systeem geleverd met twaalf witte, ingebouwde bodemjets. Het bad kan naar keuze worden voorzien van 24 onzichtbare Ultimate Fitness bodemjets (Air Royale). De jets zijn ook chroom- of goudkleurig leverbaar. De zij-jets zijn op twee verschillende niveaus aangebracht voor een gelijkmatige, volledige lichaamsmassage en zijn handmatig instelbaar. De rug- en voetenjets worden ook bij dit systeem in lichtgrijs uitgevoerd.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Reacties