Welke specificaties heeft een badkamerspiegel tegenwoordig?

De moderne badkamerspiegel: met twee tinten led verlichting én verwarming

Een spiegel in de badkamer hangen lijkt een standaard gegeven. Het is prettig, om uzelf te kunnen bekijken met goed licht. In bijna alle badkamerspiegels van Quality Heating is kwalitatieve ledverlichting geïntegreerd. Om uw haar in model te kunnen brengen, en voor de vrouwen wellicht, om zichzelf te kunnen opmaken. Handig voor het laatste, is de keuze voor een ‘warme’ of ‘koudere’ tint aan verlichting.

Geen beslagen badkamerspiegels meer
Maar wanneer u nu een badkamerspiegel gaat kiezen, merkt u dat er tegenwoordig nog meer mogelijkheden zijn. Quality Heating heeft voor ieder wat wils met een groot en volledig assortiment. Een basic kenmerk waar onze klanten willen dat de badkamerspiegel aan voldoet, is dat deze niet beslaat. Deze eigenschap heet anti-condens. Dit houdt in dat de badkamerspiegel een klein beetje wordt verwarmd om condensatie ofwel vochtvorming, te voorkomen. Dit houdt niet in dat de badkamerspiegel zo warm wordt dat deze de ruimte kan verwarmen. Als u dit wel wenst, dient u te gaan voor een badkamerspiegel met infraroodverwarming.

Extra verwarming in de badkamer
Een badkamerspiegel met infraroodverwarming zorgt voor een aangename stralingswarmte in de badkamer. Het fijne aan infrarood is dat deze personen en objecten in een ruimte opwarmt, welke warmte aanvoelt als die van de lentezon. Als u voor- of in de buurt van de badkamerspiegel staat, zult u de infraroodstraling dus duidelijk voelen. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de badkamer en de gemiddelde temperatuur, of u hier elders in de badkamer ook warmte van ervaart.

Van praktisch naar design badkamerspiegel
De badkamerspiegel hoeft niet meer voornamelijk praktisch te zijn. Het kan ook een ware eyecatcher zijn in uw badkamer. Quality Heating heeft badkamerspiegels met uiteenlopende uiterlijkheden in haar assortiment. Bijvoorbeeld spiegels met én zonder frame. Welke frames ook diverse kleuren kunnen hebben. Zo kunt u bij Quality Heating badkamerspiegels met gouden of zwarte frames bestellen. Ook qua vorm van de spiegel, is er veel mogelijk. Wij bieden rechthoekige spiegels aan, maar ook ronde en asymmetrische badkamerspiegels. Deze laatste is momenteel erg trendy en de organische vorm geeft uw badkamer een moderne look-and-feel.

Wat men zich vaak niet realiseert, is dat de badkamerspiegel ook in andere ruimtes van het huis toe te passen is. Juist door het mooie uiterlijk kan de spiegel in bijvoorbeeld de woonkamer of koude hal of gang, ook goed tot zijn recht komen.

De ‘slimme’ badkamerspiegel
De smart badkamerspiegel komt vaak met alle bovengenoemde kenmerken. Maar daarnaast geeft het daadwerkelijk interactie. Wat kunt u van een smart badkamerspiegel verwachten? Allereerst dat de verwarming en de ledverlichting op afstand bedienbaar zijn. Dit verloopt via een app die u kunt downloaden op uw Smartphone. Maar dat is nog niet alles. De smart spiegels laten ook de tijd zien op het glazen oppervlak, en zelfs het weerbericht!

Snel leverbaar bij Quality Heating
Met een leverbelofte van vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis, hoeft u niet in de kou te zitten. Wordt u graag geadviseerd door één van onze warmte adviseurs? Kom dan langs in één van de showrooms in Alkmaar, Hilversum, Wieringerwerf of Duiven.