Adax Neo Wifi, combineer gebruiksgemak met design

Een convector die krachtig verwarmd, maar ook een lust is voor het oog. Dat is de Neo Wifi kachel van het Scandinavische merk Adax.

De Adax Neo Wifi is het populairste model van het bekende merk, Adax. Dit Noorse merk staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. En de Adax Neo Wifi draagt deze kenmerken met eer. Dit model convector is een uitstekende keuze om uw woning mee te verwarmen.

Adax Neo Wifi: een indrukwekkend design
De Adax Neo Wifi convector is ontworpen door het bekende Scandinavische ontwerpbedrijf Hareide Designmill. De convector staat bekend om haar strakke design met minimalistisch, moderne look. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en daardoor passend in ieder interieur. Opvallend aan het uiterlijk van de convector is dat deze de ideale glans en tint heeft. Geen hoogglans wat vaak te in het oog springend is, maar in tegenstelling tot dat is de Adax Neo afgewerkt met een stijlvol glanzend oppervlak. De afwerking van de convector in het algemeen is met zeer veel zorg uitgevoerd.

Fijn formaat en krachtig vermogen
De Adax Neo Wifi is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De vermogens lopen uiteen en er zijn twee hoogtematen te verkrijgen bij Quality Heating. Dit laatste maakt dat de convector fijn te plaatsen is onder een vensterbank. En kan bijvoorbeeld in de plaats van een oude radiator komen.

De hoogtemaat 21 cm loopt van 250 Watt tot maar liefst 1400 Watt aan vermogen. Bij hoogtemaat 33 cm kunt u kiezen uit vermogens tussen 250 en 2000 Watt. Doordat u de convector in die zin zelf kunt samenstellen, kunt u het voor u best passende vermogen kiezen wat natuurlijk ten goede zal komen van het energieverbruik.

Opvallend aan de Adax Neo Wifi is ook dat de behuizing erg hoogwaardig aanvoelt. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat het oppervlak zeker niet snel zal beschadigen en letterlijk tegen een stootje kan. Fijn aan het apparaat is ook dat het erg stil is, er komen geen geluiden uit waar u zich aan zal irriteren.

Eenvoudig de Adax Neo Wifi bedienen via Smartphone
De naam zegt het al, deze uitvoering van de Adax Neo is bedienbaar via een Wifi verbinding. Dit levert een groot gebruiksgemak op. Het maakt het namelijk mogelijk om op afstand de verwarming in- en uit te schakelen. Bent u van huis gegaan zonder de verwarming uit te schakelen, dan kunt u dit op afstand, alsnog regelen. Hoe werkt dit? Uw download simpelweg de Adax app op uw Smartphone en de rest wijst voor zich.

Wij hoeven u niet meer te vertellen dat dit natuurlijk leidt tot een grote energiebesparing. De verwarming staat nooit meer aan wanneer dat niet nodig is. Naast dit gegeven is de Adax Neo zeer nauwkeurig op temperatuur, op de enkele graad. Een zeer precieze afstelling samen met de optie om week- of dagprogramma’s in te stellen, maakt dat u complete controle kunt uitoefenen op uw energieverbruik.

Naast via de mobiele app, is de Adax Neo Wifi natuurlijk ook te bedienen via het gebruiksvriendelijke display op de verwarming zelf. Dit display is goed zichtbaar maar licht niet te fel op. Extra prettig als u de convector in bijvoorbeeld de slaapkamer heeft hangen.

Eenvoudige montage van de Adax Neo Wifi
De Adax Neo Wifi is te bevestigen aan de wand van iedere denkbare ruimte. Zelfs in de badkamer kan de convector zijn plek vinden. Let op: de convector mag met haar IP24 klasse echter niet nat worden.

De montage vindt plaats met de bijgeleverde wandbeugels. Tevens worden bijgeleverd, een kabel en stekker.