Foto: Geberit

Stijlvolle opbergruimte rond de wastafel

Geberit breidt VariForm collectie uit met onderkasten

Voor badkamers die vragen om stijl en opbergruimte heeft Geberit het VariForm assortiment uitgebreid met de VariForm onderkasten. De onderkasten hebben een rustige en minimalistische uitstraling en passen perfect bij de reeds bestaande VariForm opzetwastafels. Dankzij deze nieuwe onderkasten kan de gehele wastafelomgeving nu in dezelfde stijl worden vormgegeven. De badkameronderkasten zijn verkrijgbaar in de kleurvarianten wit hoogglans, lava mat en noten hickory.

Het ontwerp van de VariForm onderkasten is rustig en ingetogen en daarmee volledig afgestemd op de reeds bestaande VariForm wastafels. Hierdoor kan de gehele wastafelomgeving in dezelfde stijl worden uitgevoerd. De onderkasten zijn strak vormgegeven en hebben een zwevend karakter.

Ingetogen karakter

Wanneer een VariForm opzetwastafel met een bijbehorende onderkast wordt gecombineerd, komt de ingetogen ontwerpstijl en het lichte karakter maximaal tot zijn recht. Het wastafelblad is duurzaam en heeft een fijne zwarte schaduwrand aan de onderzijde. Dit geeft het wastafelblad een unieke uitstraling. Wat van buiten compact oogt, is van binnen ongekend ruim. De push-to-open lades hebben geen uitsparing voor de sifon, waardoor de opbergruimte optimaal kan worden benut.

Modulaire vormgeving

Door de VariForm opzetwastafels te combineren met de verschillende VariForm onderkasten is een veelzijdige en modulaire vormgeving van de wastafelomgeving mogelijk. De VariForm onderkast is verkrijgbaar als losse unit, een L-vorm met één of twee lades en een L-vorm met drie lades. Wanneer er behoefte is aan nog meer opbergruimte of twee wastafels naast elkaar, kunnen de onderkasten op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd. Hiermee biedt VariForm maximale creatieve vrijheid bij het ontwerpen van de badkamer. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in de kleurvarianten wit hoogglans, lava mat en noten hickory.

Uitbreiding VariForm wastafels

Het bestaande assortiment VariForm wastafels is daarnaast ook nog eens flink uitgebreid met diverse nieuwe formaten. De wastafels hebben een tijdloze uitstraling door de bijzonder slank vormgegeven rand en passen daardoor in vrijwel elke badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende vormen, te weten; rond, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. Bovendien is elke vorm verkrijgbaar als opzet- opbouw- en onderbouwwastafel en met én zonder kraangat. Afhankelijk van het ontwerp, de wensen van de klant en de bouwsituatie kunnen deze worden uitgevoerd met een wastafelkraan die op het keramiek of op het wastafelblad is bevestigd. Uiteraard kunnen de wastafels ook gecombineerd worden met een wandkraan. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

De Geberit VariForm onderkasten en uitbreiding van het assortiment wastafels zijn verkrijgbaar vanaf april 2020. www.geberit.nl/variform

Meer van Geberit
Reacties