Foto: 2017-09/Thebalux-badkamermeubelen-solix-x-2l-mat-wit-corian-corian-rond_B.jpg

Solid X design badkamermeubel

Is jouw badkamer een plek om te wassen en de plassen of is het meer dan dat?

Gebruik je de badkamer om tot rust te komen en te genieten van thuis wellness, dan omring jij je graag met luxe. Badkamermeubel Solid X is een Nederlands kwaliteitsproduct, perfect voor de exclusieve designbadkamer. De mooie materialen, fraaie onderkasten en prachtige spiegels en spiegelkasten zijn fraai en elegant samengesteld.

Drie maten

Het badkamermeubel Solid X is verkrijgbaar in 100cm, 150cm en 200cm breed. De wastafelkast heeft zelfsluitende laden en de fronten zijn standaard voorzien van verticale profilering. Optioneel kunnen de fronten ook zonder profilering geleverd worden.

Opbouwkommen

De wastafelkast is te combineren met stijlvolle opbouwkommen van keramiek of Solid Surface (mat). Wat de Solid X extra bijzonder maakt, zijn de topbladen van composiet en Solid Surface (mat). De speciale afdekbladen en de opbouwkommen vormen samen een chique geheel.

LED spiegel BIGLINE

Spiegel BIGLINE is er in vele breedtematen. De spiegel heeft zowel LED verlichting aan de onderzijde als bovenin de spiegel achter een brede etsglas baan. De LED spiegel is te bedienen via een dimbare (3 standen) Touch sensor. De badkamerspiegel BIGLINE kan ook uitgevoerd worden met spiegelverwarming. Daarmee voorkom je beslagen spiegels tijdens en na het douchen.

Reacties